Преслава и Галена се размазаха от купон „по момичешки”! (СНИМКИ)

Преслава и Галена се размазаха от купон „по момичешки”! (СНИМКИ)
4.5 (90%) 2 votes

Преслава и Галена още се обичат като навремето в Димитровград, въпреки мъжете и скандалите

Преслава и Галена все още са най-добри приятелки! Двете големи звезди на Митко Пайнера се събраха, видя kliuki.bg.

Докато стягат сутиени и пазят гласове за Големия си концерт (и между нас казано – унижение) като подгряващи Цеца, мацките си спретнаха щуро парти на морето. Имаше както се полага – яхта, литри скъпо шампанско и екзотични коктейли, много смях, мръсни шегички и какво ли не. Най-ценното за Преслава и Галена обаче се оказаха Големия разговор, който все не могат да проведат.preslava i galena

Двечките винаги си спомнят с умиление гладните времена в Димитровград, когато можеха да си позволят само квартира без пердета. Тогава обаче били неразделни, подкрепяли са се в трудни мигове, мечтали са заедно и са си споделяли тайните. Сега кариерата ги държи в желязна клопка. Галена има семейство, а Преслава…виси в крими хрониките напоследък…
preslava i galena 2
preslava i galena 3
Поредният скандал на вечната мома с Бирмата чак ядоса шефа й от галеница се превърна в проблемна изпълнителка. В такива случаи обаче си личат приятелите. Десислава й даде подслон, но изглежда разбиране получава предимно при Галена. По този повод Преслава дори тагна дружката си в мило послание:
preslava i galena 4
Ясно е кой може да изправи на крака разстроената чалга дива! Не шотовете с текила, не нови обожатели, дори – не вярната публика. Галена явно е способна да влее здрав разум в приятелката си и да я успокои – един скандал не проваля кариерата, дори напротив. Самата тя пони до болка, кое я изстреля на върха, макар доста дълго време да се черви – незабравимото клипче във ваната.

Сега и семейството на приятелката й ще се налага да се обяснява пред съседи и познати, но и това ще мине. Все някоя друга колежка ще произведе скандал, който да отклони вниманието от нея. До тогава Преслава и Галена ще купонясват на морето, сякаш отново са млади и безгрижни!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар