Болна е: Животът на Елен Колева се превърна в ад! (виж жестоката й реалност – подробности)

Болна е: Животът на Елен Колева се превърна в ад! (виж жестоката й реалност – подробности)
4 (80%) 3 votes

Елен Колева се поболя от ужас и притеснение след като животът й сервира този удар!

Младата и красива актриса Елен Колева няколко години го раздаваше почти като принцеса. Въпреки спорния си талант в театъра и киното, тя живееше царски и се радваше на всичко, което си поиска, благодарение на връзката си с милионера Александър Найденов.

Шефът на „Олинеза“, който не си знае парите, отрупваше синеоката си любима с грижи, внимание, скъпи подаръци и екзотични пътувания. Е, всяко нещо обаче си има край – особено, когато не е истинско. След като научи, че Елен Колева му е слагала рога с кой ли не, докато с усмивка е точела банковата му сметка, Сашо Майонезата спря кранчето. И изрита неблагодарницата с шутове от дома си.

Елен Колева

Елен Колева сама обърка живота си, убедени са нейни познати

Тук вече настъпи кошмарът и адът за Елен Колева. Актрисата успя да изкара някакъв хонорар от участието си в „И аз го мога“, но така и не се добра до победата и голямата награда. А след като профукала парите за дрешки и парцалки, както и обиколки по тузарски заведения в търсене на поредния лапни шаран, тя фалирала окончателно.

„Елен е болна. Наистина болна от притеснение и ужас, ако щете вярвайте. Пристигна и писмо от Софийска вода с уведомление, че ще й спрат водата, защото дължи 700 лева. А тя няма откъде да ги вземе, поне в този момент. Адски е притеснена. Изпада в истерия, става й лошо чак. Но е нормално, какво ще прави, като й спрат водата – това е абсурдно, не може да живее така“, разкриват близки до синеоката Елен Колева.

Другият проблем бил, че квартирата, която тя обитава по настоящем, била доста малка и скромна. Въпреки това обаче, Елен не смогвала да плати наема си навреме и хазяйката вече вдигала ръце. Актрисата гледала да погасява само сметките си за ток, за да не остане на тъмно, а наемът редовно бавела със седмици, че и с месец.

„Малко пари да намери от някъде и ги пръска по заведения и дрехи. Как иначе ще обикаля баровете да си търси милионер?! Но животът й е ад, ежедневието й е пълна мизерия и колкото и да се стреми да се измъкне, сякаш затъва все повече. Но така е то, не всеки ще се влюби в нея и ще е такава будала като Майонезата“, коментират познати на актрисата.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар