Весела Кюлева в шок: Разкри жестока истина за любимия си Мартин Станков! (богатата вдовица рухна)

Весела Кюлева в шок: Разкри жестока истина за любимия си Мартин Станков! (богатата вдовица рухна)
5 (100%) 2 votes

След толкова години заедно се оказа, че футболистът Мартин Станков е лъгал най-безсрамно хубавата Весела Кюлева!

Да си богат не винаги означава да си и щастлив. Днес това доказа и богатата вдовица на убития банкер Емил Кюлев – Весела Кюлева, която рухна след като научи жестоката истина за любимия си Мартин Станков.

Припомняме, че бившият футболист Мартин Станков се залюби с Весела Кюлева още по времето, когато Емил Кюлев беше жив. След показния му разстрел през 2005-та година, вдовицата му се събра да живее с „голямата си любов“ Мартин Станков, а година и половина след това му роди и дъщеря.

Весела Кюлева

Весела Кюлева обичаше Станков още докато Кюлев беше жив. А той я предаде…

Весела Кюлева и Мартин Станков вдигнаха сватба на морето през 2010-та година и досега се считаха за стабилна семейна двойка. Тези илюзии обаче се разбиха с трясък, след като наскоро вдовицата на Емил Кюлев хвана буквално на калъп мъжа си с младата му асистентка.

„Гледката, която завари Весела, не я пожелаваме на никоя жена. Този път стана страшно. Не стига, че през годините тя на няколко пъти е разбирала за любовните похождения на Мартин, но да го завари с любовницата си и то в апартамент, нает с нейните пари – е това вече е чудовищно“, разкриват близки до Весела Кюлева.

Нещо повече – оказало се, че Мартин Станков от години харчел на воля парите на жена си, за да задоволява личните си прищявки и тези на многото си любовници. И изобщо не се замислял, че лично той не е допринесъл с нищо за набъбването на банковата сметка на семейството.

На всичко отгоре, преди месеци започнал спокойно да извежда асистентката си из столични лъскави хотели и ресторанти, като направил за смях съпругата си и наранил достойнството й. Весела Кюлева обаче не закъсня да отвърне на удара. Преди дни тя лично изхвърлила неверния си съпруг от разкошната им къща в Бояна, а отгоре на това му взела и „Мазератито“ за 250 000 лева, която самата тя му подари преди близо година.

Близките на красавицата обаче са убедени, че това не е всичко и Мартин Станков тепърва ще усети отмъщението и характера на вдовицата на Емил Кюлев.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар