Катето Евро хвърли бомбата: Влюбена съм! (виж кой е мъжът до нея + неочакваната реакция на Сашо Кадиев)

Катето Евро хвърли бомбата: Влюбена съм! (виж кой е мъжът до нея + неочакваната реакция на Сашо Кадиев)
4.8 (95%) 4 votes

Катето Евро най-накрая се реши да остави самотата и спомените, за да се отдаде отново на любовта!

„Влюбена съм. Той е невероятен“, това признава чаровната актриса от „Оркестър без име“ Катето Евро, която години живееше в самота. След смъртта на обичния си съпруг и баща на Сашо Кадиев – Георги Кадиев, тя не искаше и да чуе за някой, който би могъл да го замести.

Явно обаче самотата и фактът, че синът й вече си има семейство, а тя трябва да се отдръпне и да ги остави на спокойствие, са повлияли на Катето Евро. И тя най-после допусна нов мъж в сърцето и живота си.

Катето Евро

Катето Евро вече има нов мъж в живота си

Новият любим на Катерина Евро е на нейните години и кореняк столичанин. Човекът не е известен в медийното пространство – нещо, което много радвало актрисата. Той е заможен, има собствен бизнес, но не е от маститите богаташи на столицата, а просто може да води нормален начин на живот, пише вестник „Всеки ден“.

Катето Евро доскоро упорито криела връзката си от всички, а единствените, които знаели, са синът й Сашо Кадиев и снаха й Таня Тончева. Актрисата признава, че много се е страхувала от реакцията на сина си, защото знае колко е обичал татко си и какво означава той за него.

„Трепереше, милата, преди да съобщи на Сашко. Страхуваше се, че той ще се ядоса, че ще се разсърди и няма да приеме приятелят й. За нейно най-голямо учудване и щастие обаче, не стана така. Сашо дори силно се зарадва и я насърчи да продължи да се вижда с този мъж, щом я прави щастлива. Каза й, че много иска да има някого до себе си и да не живее повече сама“, разказват приятели на Катето Евро, които искрено й честитят и желаят много щастие с новата половинка.

Връзката на актрисата и любимия й обаче е все още прясна, а двамата са на етап опознаване. Затова доколко сериозни ще се окажат отношенията им и дали ще заживеят заедно, само времето ще отговори на тези въпроси.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Катето Евро хвърли бомбата: Влюбена съм! (виж кой е мъжът до нея + неочакваната реакция на Сашо Кадиев)”

 1. голям смях

  авг. 07. 2015

  никога не съм харасвала тази много меркалтинна женица, не съм я харесвала, заради нейни долнопробен начин на живот,а кой знае защо все и се иска да я „изкарват“ морална, загрижена… всъщност лъжа, голяма лъжа и най-лошото е, че тя не се притеснява от лъжите си, от наглостта си,а видите ли, колко е „примерна“ – да видиш и да не повярваш, сякаш не се знае за нейните подвизи и безкрайни нощни запои, ами разголените й изцепки ей, г-жо ЗАСРАМИ СЕ!!

 2. az

  авг. 09. 2015

  Аха! Нали щеше да става примерна баба. Няма бивши К…ви и катя е доказателство за това.

 3. vivian

  авг. 09. 2015

  Никога няма да й дойде акьла= една дьрта неразумница!
  С други думи от нея нищо не става.

Добавете коментар