Орлин Павлов изригна: Никога няма да гласувам за Слави Трифонов

Орлин Павлов изригна: Никога няма да гласувам за Слави Трифонов
4.5 (90%) 4 votes

Орлин Павлов все още таи много лоши чувства към Слави Трифонов и няма намерение да си дава гласа за него!

Орлин Павлов никога няма да прости на Слави Трифонов за гаврата с "Кафе"

Орлин Павлов никога няма да прости на Слави Трифонов за гаврата с „Кафе“

Певецът и шампион на едно от изданията на „ВИП Брадър“ Орлин Павлов не би се доверил на Слави Трифонов, ако шоуменът реши да влезе в политиката, както се говори през последните дни. Той все още ненавижда Дългия за стореното срешу него преди години, когато Слави се подиграваше в продължение на месеци с група „Кафе“. Орлин не е забравил как тогава за малко целият авторитет на групата и на самия него да се срине, понеже Трифонов настройваше масово зрителите срещу „Кафе“.

„Ако Слави направи своя партия и се яви на Изборите, да не разчита на моя глас. Направи ме за смях, без да съм му причнил нищо, само защото избраха нас, а не него. Това е човек, който не може и няма да се научи да губи. Неприятно качество, което му пречи в живота. Не може само да печелиш, има едно нещо, наречено равновесие. Но г-н Трифонов тези работи не ги знае. Не съм му простил и няма да го сторя.“ – изригнал Орлин Павлов в разговор с приятели.

Kliuki.bg припомня на драгия читател, че Слави се гавреше в шоуто си с „Кафе“, понеже песен на групата спечели българската „Евровизия“ и ни представя на самия конкурс. Тогава дуетът на Дългия със Софи Маринова загуби за сметка на Орлин и компания. Нещо, което вбеси шоумена и той подложи групата на унищожителни подигравки и осмивания.

„Ако си професионалист, какъвто Слави всъщност е, ще приемеш поражението достойно. Не знам какво му стана тогава, но изглеждаше повече от разярен.“ – казва зрител на шоуто му.

Шоуменът обвини организаторите на конкурса в манипулативност и отказа да признае истинността му. Случка, която тормози съзнанието му и до днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар