Бомба: Лъсна скандалната причина за раздялата на Албена и Тома! (детето няма нищо общо, всички в шок)

Бомба: Лъсна скандалната причина за раздялата на Албена и Тома! (детето няма нищо общо, всички в шок)
5 (100%) 3 votes

Албена Михова и Тома Здравков сложиха край на любовта, но и на приятелството си!

Чаровната Албена Михова и музикантът Тома Здравков действително са разделени. Той си стегнал багажа и се изнесъл от дома й още в началото на лятото. Това, което не знаеше никой обаче, е реалната причина, поради която двойката реши да скъса, а освен любовта, си отиде и приятелството им.

Слуховете, че Албена и Тома са се разделили заради желанието на рокаджията да има дете и отказът на актрисата да го дари с такова, се оказаха неверни. Близки до Тома разкриха цялата истина и факта, че Здравков е силно наранен от бившата си вече изгора. Дотолкова, че не иска дори да се чуват по телефона.

Албена Михова

Албена Михова заряза Тома най-безцеремонно, той е сломен

„Няма такова нещо като деца и прочие. Двамата дори не са обсъждали темата сериозно, а Тома е последният човек, който бърза да става татко. Добре му беше така – с работата и с Албена. На нея обаче й омръзна. Сякаш изведнъж се промени. Отношенията им забоксуваха, започнаха да се карат, защото тя редовно се дразнеше от него и на практика показваше, че рутината я убива“, разказват близки до Тома Здравков.

Докато не дошъл моментът, в който Албена Михова не поставила картите на масата и директно признала на любимия си, че чувствата й са изстинали. Ударът за Тома бил страшен, защото той все още е луд по актрисата и не очаквал подобна новина – стоварила му се като гръм.

„Попита я дали има друг, но тя отрече. Опита се да я вразуми и да я накара да останат заедно, за да се опитат да оправят нещата, но Албена не пожела. Каза му, че когато любовта си отиде, нищо не може да я върне. Искала да продължи живота си и да бъде свободна, сякаш той я е задушавал по някакъв начин“, разкриват авери на музиканта, който се чувства жестоко предаден от доскорошната си половинка.

Доказателство за думите на източниците е и фактът, че към днешна дата Албена Михова се забавлява бурно с приятели на морето и по нищо не личи, че наскоро е преживяла раздяла с човека, с когото живя няколко години.

А дали до нея вече има нов мъж, както шушукат нейни познати, това предстои да разберем най-вероятно, когато страстите поутихнат и Тома Здравков се успокои от шока, както и близките му.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар