Война: Анелия в немилост, Галена бясна! (Пайнера готви линч за доносника)

Война: Анелия в немилост, Галена бясна! (Пайнера готви линч за доносника)
4.5 (90%) 4 votes

Очаква се Галена и Анелия да се хванат за косите

Чалгата е пред прага на нова война – Галена и Анелия точат секири. Двете най-оборотни певици на „Пайнер” не от вчера си мятат горещи удари зад гърба. Старите познайници Галена и Анелия водят битката от години. Но наскоро нещата ескалираха. Заради провокативни есемеси, който някой „блюстител на морала” изпратил до СЕМ заради хитовете и клиповете на половинката на вафления бос.

В тях на няколко пъти колежката на Галена подчертала, че те са за яка цензура, доста са провокативни, повече приличат на филми за възрастни и е недопустимо да се въртят по Планета ТВ преди полунощ. Защото, пишело още в съобщенията, открито провокирали към разгул и креватни ласки неукрепналата тийнейджърска психика, пише HotArena.

Галена е с куп подозрения към Анелия

Галена е с куп подозрения към Анелия

Идеята била да се спрат някои от най-горещите и вървежни клипове на Галена, които тази година удариха нечуван рекорд. Близки до Певицата на годината ,а и самата Галена заподозрели, че това е дело на Анелия. Според топ певицата на „Пайнер” никоя друга от колежките й нямала подобна смелост, че да я клепа пред контролиращия орган.

Разбира се, Галена нямала никакви конкретни доказателства за това, само реагирала първосигнално и посочила като предполагаема виновница Анелия. Въпреки че сигналите до СЕМ са инкогнито, най-лесното за певицата от Смядово било да заяви, че Анелия ги е изпратила, научи и Kluiki.bg.

В интерес на истината обаче не са малко колежките й от гилдията, които й завиждат. Заради това, че поп фолк дивата прави най-скъпите клипове и парчета, след което песните й неминуемо се превръщат в хитове.

От лагера на Анелия обаче категорично отричат певицата да го е сторила. В защита на това те казвали, че Анелия също се радва на заслужен успех на феновете си, имала пълен график с ангажименти, вадела хитове и меломаните я обожавали.
Шефът на „Пайнер” също са заел да разследва кой е топнал Галена. Той е категоричен, че ще доведе разследването докрай, за да разбере кой е портата в музикалния му гигант.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Война: Анелия в немилост, Галена бясна! (Пайнера готви линч за доносника)”

 1. теодора

  авг. 07. 2015

  Певицата на годината е Преслава, не Галена.

 2. Ivan

  авг. 12. 2015

  Абе кой я топнал ,та кой я топнал ? Кой не е искал той не й го е топнал :-)))

 3. Кристина

  февр. 20. 2016

  Трябва наистина да се обърне внимание галена какви клипове прави. Гледат малолетни деца. Не можеш да застанеш до ковчег и да танцуваш. Ами пантера. Всичко й се вижда. За какво да си завиждат с анелия. Двете са земни нямат звездомания. Правят шоу. Красиви са. Имат визия. Нямат отличителни белези. Правят хитове. Но нямат дарба потенциал заложби и гласови данни.докато глория преси десислава теди татяна и яница са ярки звезди. Браво на тях.

 4. Кристина

  мар. 14. 2016

  Как няма да съобщи на сем с тези клипове. Те са вулгарни. Гледат ги деца. Тв планета да не е порноканал.явно галена е била родена за порноактриса във порнофилми. Танцува пред ковчег. Гаври се с покойните. И с българската църква. Какво се разкрачва и си показва прелестите. Галена да не си на гинеколог. Възбуждаш мъжете. На какво учиш обществото. На секс ли. Пееш фалшиво и на плейбек. Нямаш стил . класа. От село смядово си. У село смядово пей.

 5. Кристина

  мар. 14. 2016

  Добре че е вафлата галин да издържа галена. И да плаща на кости за песните.преди да се омъжи за него беше едно момиче от смядово. Галин я направи певица. Анелия пя покрай изборите. Валеше проливен дъжд. Измръзнахме от дъжд и студ. Провикваше се над микрофона за коя бюлетина да гласуваме. Взе плакатите й раздаваше. И ги размахваше в очите на публиката. В силния дъжд. Цял ден нямаше танци. Шоу. Раздвижваше. Тя се провикваше цял ден.караше и нас да се надвикваме за кмета. Взе си хонорара и замина.вкочиняса пбликата. Гласувайте вика. Аман.

 6. Кристина

  мар. 14. 2016

  Анелия на живо100 пъти е по красива отколкото по тв планета. По тв планета има много фотошоп. Обаче анелия на живо. Тяло лице крака извивки. Идеална жена. Страхотна. Останах от естествената й красота безмълвна. Завиждам й чисто по женски. Няма такава жена. Браво. Това е че кара публиката се надвикваме след нея за коя бюлетина да гласуваме. Нямаше танци. Шоу. Забавления. Проливния дъжд валеше отгоре ни. Вкочинясахме цял ден от дъжд и студ.

Добавете коментар