Уникално признание за Григор Димитров: Българският учебник вече е друг!

Уникално признание за Григор Димитров: Българският учебник вече е друг!
4.7 (93.33%) 3 votes

Григор Димитров вече е и в родните учебници, той е знаменитост от друг тип. Признанието в България винаги го е имало за него, но сега той ще стане неизменна част от историята и наистина ще се помни и от поколенията.

От тази година българският тенесист ще бъде част от учебния материал по предмета „Човек и общество“. Там са поместени и други родни популярни имена от спорта и обществения живот. С популяризирането на достиженията и успехите им се цели повдигане на националното самосъзнание и самочувствие у подрастващите. Редом до именития български тенесист са и имената на Райна Кабаиванска, Васко Ешкенази и Веско Василев, научи Клюки.БГ.

Григор Димитров вече стана част и от родните учебници по "Човек и общество"

Григор Димитров вече стана част и от родните учебници по „Човек и общество“

Тези известни българи са одобрени от учители и редактори, които избират кои точно да са хората, за които ще се чете с години. Поради огромния интерес, феновете, които си е спечелил, и разбира се – големите му успехи. Григор е от новото ни поколение реализирани тенесисти, добили бързо и световна слава. След сестрите Малееви, той, Цвети Пиронкова и други са новите ни надежди в този спорт.

Скоро Григор не е печелил трофеи, но му желаем отново успехите, които тои е постигал не веднъж за нас

Скоро Григор не е печелил трофей, но му желаем отново успехите, които той е постигал неведнъж за нас

Не е първият спортист Григор Димитров, които си намира място в учебниците по „Човек и общество“. Преди това тук са били записани и имената на Христо Стоичков, Стефка Костадинова, Весела Лечева, съобщават от Нова телевизия.

Въпреки че напоследък Гришо не е в най-добрата си фаза, ние вярваме, че талантът и работата му ще бъдат отново възнаградени и му желаем наради и още много години активна спортна кариера. Това признание за него, че е част от образователната ни система за дълго, е нормален отговор на световната му известност, коментира и нашият екип на изданието за светски новини от нашата страна и чужбина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар