Познатите на Орлин Горанов: Сега разбрахте ли що за стока е той?!

Познатите на Орлин Горанов: Сега разбрахте ли що за стока е той?!
4.3 (85%) 4 votes

Орлин Горанов си навлече куп негодувания от различни хора, след като предаде своята колежка и близка приятелка

Орлин Горанов често прецаквал колегите си

Орлин Горанов често прецаквал колегите си

Огромен скандал се заформи на конкурса „Бургас и морето“, където Орлин Горанов беше жури. Големият певец стана причина Кристина Димитрова да не успее да триумфира, писа „Уикенд“. Това изненада мнозина, понеже двамата в миналото имаха много дуети и се прочуха заедно през 80-те години.

Очакваше се изпълнителят на „Светът е за двама“ да даде едно рамо на Кристина и партньора й Себатин Гогов, но вместо това направо ги закопа, оценявайки ги с 5 при максимално 6. Точно тази единица се оказа фатална за успеха на Димитрова и звездата от X Factor.

Действията на Орлин Горанов бяха определени от доста хора като шокиращи и алогични. Мнозина дори определиха поведението му като предателство спрямо Кристина, с която са изживели много вълшебни мигове в музиката.

Някои от познатите на Орлин обаче не са останали много изненадани от постъпката му, понеже той имал склонност към предателството и в миналото бил прецакал не един и двама свои колеги.

„Сега вече разбрахте ли какъв е Орлин Горанов?! Това е човек, който няма принципи и не зачита чуждите успехи. При него винаги има едно „аз“ и нищо друго.“ – споделиха пред Kliuki.bg негови стари познайници, пожелали да не разкриват самоличността си.

Носи се слух, че Орлин Горанов е изревнувал Кристина от младия Себатин, заради което ги прецакал в оценяването. Говори се, че още преди години той се влюбил в дуетната си половинка и все още не бил я забравил.

Друга версия пък гласи, че Орлин завидял на Кристина, че я търсят млади изпълнители, понеже него самия никой от младите таланти не го търсел за популяризиране на кариерата си.

Това е вторият дует, който Себатин Гогов прави с утвърден изпълнител. Преди месеци на бял свят излезе съвместното му изпълнение със звездата от „Сигнал“ Данчо Караджов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар