Приятели в живота, герои на плажа

Приятели в живота, герои на плажа
5 (100%) 2 votes

Приятели в живота, герои на плажа – това са двамата млади актъори, приятели и бъдещи звезди – Бойко Кръстанов и Явор Бахаров.

Днес много печатни и електронни медии обявиха за храбрата постъпка на двете момчета. Освен скандалите окло тях, Явар Бахаров и Бойко Кръстанов имат и добро сърце и са успели да изградят у себе си ценности, които са рядкост в младите хора. А доказателството за това е постъпката им на плажа – райския залив Силистар, цитирайки „Площад Славейков“ двамата споменати вече артисти се забавлявали на плажа, както и във водата със сърфа си, но при вида на давещ се човек, Бойко и Явор оставили заниманията си и се втурнали през глава да помагат.

Явор Бахаров е не само бунтар и търсещ сензации - той е и добро момче

Явор Бахаров е не само бунтар и търсещ сензации – той е и добро момче

Още преди спасителите и всички останали, те не се поколебали да се изложат на риск, разбира се – и двамта са добри плувци, но постъпката им си остава добра и дори героична, защото давещият се човек е вече спасен.

Много са темите, по които е бил споменаван особено Явор Бахаров – филмите му, брат му, приятелките му в живота, дори марихуана и името му са били забъркани, но днес той ще бъде само един реален герой на плажа.

„Явор изкара тежки тийнейджърски години и след това студентски, но е добро момче. Води се за скандален, но всъщност душата му е по-нежна от на много хора. А като актьор е по-добър дори от брат си.“ – споделят познати на по-малкия Бахаров.

Другият герой на деня - Бойко Кръстанов

Другият герой на деня – Бойко Кръстанов

Бойко Кръстанов също е сред обичаните актьори на България. Макар да няма скандалния имидж на Явор, в миналото и той е правел доста луди неща.

Екипът на изданието Клюки.бг харесва творчеството на младите звезди от родния сериалите „Стъклен дом“ и „Под прикритие“ и определено подкрепя описаната в случката постъпка. Желаем им още дълги години професионална реализация и успехи и много късмет в живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар