Какво планират семейство Обама за лятото си

Какво планират семейство Обама за лятото си
5 (100%) 1 vote

Какво планират семейство Обама за лятото си? Американският презиент и неговото семейство за шести път са избрали да пътуват до Мартас Винярд в Атлантическия океан, край на щата Масачузетс. Лятната си отпуска, която ще продължи 17 дена фамилия Обама избира отново познато приятно и луксозно кътче.

Президентът на САЩ и семейството му са в 17 дневен отпуск

Президентът на САЩ и семейството му са в 17 дневен отпуск

Там президентът Обама и  половинката му Мишел с двете им дъщери ще се отдадат на заслужена почивка, където Барак ще се посвети на любимото си занимание голфа, коментират и от изданието „iNEWS“. За своето семейство Барак Обама е избрал вила със седем спални и девет бани, тази в която са почивали и през миналата година. Именно в нея ще прекарат цялата си лятна почивка от 17 дена семейство Обама, те дори си взеха ден по-рано за пътуването и заминаха още в петъкл вместо в предвидения съботен ден за пътуване до Мартас Винярд в Атлантическия океан.

От 20о9-та година насам президентът Обама, заедно с Мишел, Малия и Саша прекарват на това райско кътче лятната си отпуска, пропуснали са само за пред изборната кампания на Барак Обама през 2012 година досега. Разбира се това място не е за всеки, малцина са тези които могат да си позволят, според източници около 12 милн. е стойността на вилата, в която семейство Обама ще живее почти 2 седмици. Тя е снабдена и със спортни игрища за тенис и баскетбол.

Това красиво местенце е Мартас Винярд - където семейство Обама смята да отпочива през лятото за щести път

Това красиво местенце е Мартас Винярд – където семейство Обама смята да отпочива през лятото за щести път в живота си

По време на тази отпуска Обама е отказал всякакави публични изяви и изказвания, смятайки да се посвети изцяло на трите си жени и на своите хобита, предават и от Асошиейтед прес и БТА. След което започва отново тежкия политически живот, в които Обама е активна фигура на световната сцена, коментира и изданието Клюки.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Какво планират семейство Обама за лятото си”

  1. k.po

    авг. 10. 2015

    Планират да си заминат в родното място-Африка и да не се връщат повече.

Добавете коментар