Близките й в шок: Кошмарната истина за Жени Калканджиева ги съсипа! (още подробности)

Близките й в шок: Кошмарната истина за Жени Калканджиева ги съсипа! (още подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Жени Калканджиева е на ръба, никога не е била толкова зле!

Кошмарна и неочаквана истина за Жени Калканджиева хвърли в шок близките й, които не подозираха, че нещата може да стигнат дотам. Оказа се, че всичко, което е правила и с което се е занимавала шестата по хубост в света, буквално е отишло на кино. Защото Жени… фалира.

Виновник за това е съпругът й Тачо, който през годините успял да ошушка жена си почти до стотинка. Към момента се стигнало вече дотам, че на няколко пъти Жени Калканджиева моли и търси познати, с които да пътува до морето – само и само да не ползва собствения си автомобил и да прави харчове за гориво. Това разкриха близки до красавицата.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева изгуби почти всичко заради Тачо

„Стефан Манов е кошмарът и кръстът на Жени в този живот. Не знаем карма ли е това, вина ли изкупва, но този човек я довърши. Не стига, че от години двамата нямат и един нормален ден като сплотено и стабилно семейство, както трябва да бъде, ами сега и това. Тачо не спря – изневерява й през ден, крещи й, парите й потроши, а тя продължава да го търпи. Въпреки че може би вината за всичко това в крайна сметка не е толкова негова, а нейна – всяка друга жена отдавна да го е отписала от живота си“, възмущават се познати на Жени Калканджиева.

Дори сега, когато фалитът я свалил на земята и тя се чуди какво да направи, за да възвърне финансовата си стабилност, Жени Калканджиева продължава да търпи присъствието на Стефан Манов в дома си.

Познатите и близките й обаче са категорични, че причината за това не е синът им Жорко, а някаква необяснима мания, която хубавицата имала към Тачо и която наричала „истинска любов“.

„Каква любов може да е това?! Коя нормална жена продължава да обича мъжа, който й е провалил живота, а отгоре на всичко е изял и парите за семейството и детето си?! Това вече граничи с лудост и ако Жени не го разбере в най-скоро време, никой няма да е в състояние да й помогне и да я спаси. Жалко за хубавото момиче и жалко за целия труд, който е положила през годините“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Близките й в шок: Кошмарната истина за Жени Калканджиева ги съсипа! (още подробности)”

  1. ЕРИ

    авг. 11. 2015

    СИМПАТЯГА Е ЖЕНЯ, НО МУТРИТЕ, КОИТО Я СПОНСОРИРАХА ИЗМРЯХА. ЖАЛКО. ПОЛУГРАМОТНАТА ЖЕНЯ, СТАВА КАТО ЖЕНИТЕ, КОИТО НЕ СА СЕ ОБРАЗОВАЛИ.

Добавете коментар