Взрив: Деси Добрева разби семейство! (виж с чий мъж го прави на магистралата – СНИМКИ)

Взрив: Деси Добрева разби семейство! (виж с чий мъж го прави на магистралата – СНИМКИ)
3.8 (76%) 5 votes

Миловидната Деси Добрева се оказа същинска харпия, шокира пътуващите по магистралата с новия си!

Страшен скандал е на път да избухне в така нареченото ни светско общество, след като миловидната и уж невинна бивша певица на Слави ТрифоновДеси Добрева бе спипана да го прави с чужд мъж на… магистралата.

Ангелогласната дама, която в миналото изживя своята несподелена любов с Дългия, а после преживя кошмарен развод, реши, че е напълно в реда на нещата да си „отмъсти“ на съдбата и на свой ред да разбие семейство – това на журналистката от ТВ7 Гергана Стоянова.

Деси Добрева

Деси Добрева удари дъното, държи се като труженичка, възмущават се източниците

Тъкмо с нейния бивш съпруг операторът Венелин Георгиев, Деси Добрева бе спипана да прави любов в автомобила и извън него, пише вестник „Уикенд“. Оказа се, че връзката й с Венелин Георгиев е истинската причина за развода му с Гергана Стоянова, която той зарязал сама със седем годишния им син.

Към днешна дата Деси Добрева му отпуснала юздите дотам, че втрещи пътуващите по магистралата за морето. Тя и Венко на няколко пъти са забелязвани да спират колата в аварийната лента, за да се отдадат на бурни страсти. Нещо повече – по време на една от „почивките“ двамата излезли и навън, за шок за всички преминаващи.

Гергана Стоянова и Венелин Георгиев - преди да изневери с певицата

Гергана Стоянова и Венелин Георгиев – преди да изневери с певицата

„Натискаха се като откачени и не само това. Той я целуваше досущ като в розовите филми, а после изведнъж й дръпна деколтето на потника и започна да й смуче балконите. Отвратително беше, защото това се разигра посред бял ден, а наоколо беше пълно с автомобили, в които пътуваха и деца – както в нашия случай“, разказва възмутен свидетел на случката.

По думите му, операторът Венелин Георгиев видимо бил употребил алкохол, защото поведението му било неадекватно, пише „Уикенд“.

След тази позорна случка, имиджът на Деси Добрева е на път да се срине тотално, след като преди време тя отврати мнозина с напъните си да влезе в политиката на всяка цена. За няколко години Деси смени две партии, но в крайна сметка така и не й се отвори парашута. Явно сега се е пренасочила към търсене на известен и по възможност заможен любим.

За кратко Венелин се навърташе и около сладката Поли Генова

За кратко Венелин се навърташе и около сладката Поли Генова


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Взрив: Деси Добрева разби семейство! (виж с чий мъж го прави на магистралата – СНИМКИ)”

 1. Тото

  авг. 09. 2015

  много е противна тази Деси…

 2. GOST

  авг. 09. 2015

  Отвратителна е. Жалко, че възпитава дете. Дано родителите и като си я знаят каква е, да вземат детето горкото, а тя да се прехварли на магистралите където и е мястото, може и на околовръстното

 3. ЕРИ

  авг. 11. 2015

  ВЕНЕЛИН И ДЕСИ, СА СИ ЛИКА ПРИЛИКА. ТОЯ ПЛЕХАР, С КОЯ ЛИ НЕ ИЗНЕВЕРИ НА ЖЕНА СИ. ПОСЕРКО.

Добавете коментар