Тотален крах: Ето докъде я докара Камен Воденичаров! (А някога беше велик…)

Тотален крах: Ето докъде я докара Камен Воденичаров! (А някога беше велик…)
4.5 (90%) 6 votes

Камен Воденичаров се срина тотално през последните години, заради което близките му не могат да повярват какъв живот живее… Какво точно се случва с комика?!

Камен Воденичаров се превърна от богаташ в просещ почивки

Камен Воденичаров се превърна от богаташ в просещ почивки

Камен Воденичаров е типичният пример, че ако не мислиш за бъдещето, когато си на върха, може да завършиш в дълбокото подножие. Комикът вече бил толкова зле финансово, че трудно можел да си позволи лятна почивка, научи екипът на Kliuki.bg.

От известно време Камен Во се намира в Лозенец, където разпуска с новия мъж в живота си, както писа в. „Уикенд“. Интересното обаче е, че се е наложило актьорът да се моли на приятелката си Белослава да пусне него и партньора му безплатно в своя хотел. Камен бил събрал достатъчно за храна и други разходи, но ако трябвало да плаща и спането, нямало да може изобщо да си позволи почивката.

„Когато го гледахме по Канал 1, той беше велик. Страхотно се представяше в „Ку-ку“ и „Каналето“. Може да се каже, че Камен и Слави бяха лидерите на комедийната група. Единият обаче сега е милионер, а другият спи безплатно в Лозенец.“ – споделят запознати.

Трябва да се отдаде внимание обаче на една подробност. Освен бохемския начин на живот и липса на всякаква организираност, има и друга съществена причина Камен Воденичаров да претърпи финансов крах. Преди половин година той стана жертва на обир, като тогава крадците задигнаха голяма част от имуществото му, а се говори, че са взели и немалка сума спестени пари, който Камен е криел у дома.

Воденичаров нямал почти никакви ангажименти в театъра и вече се чудел от какво да се издържа, понеже времето му на комик сякаш отминава с пълна сила. Добре, че все още има известна сума в банковата си сметка, защото нямайки доходи, изобщо нямаше да може да припари до Лозенец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тотален крах: Ето докъде я докара Камен Воденичаров! (А някога беше велик…)”

  1. кака ти кратуна

    авг. 10. 2015

    Ами едимият си е продал душата на лизърите и е илюминатски слуга и е нещастен,а другият просто си живее.Аз не вярвам обикновените българи да са в по-различно състояние.
    Това е положението

Добавете коментар