След години мълчание: Разкритието на Иван Христов смая Вихра! (не беше подозирала – подробности)

След години мълчание: Разкритието на Иван Христов смая Вихра! (не беше подозирала – подробности)
5 (100%) 2 votes

Иван Христов даде своето първо обширно интервю от няколко години насам!

Продуцентът или опосумът Иван Христов, както свикнаха да го наричат българите още от времето му на водещ по Би Ти Ви, направи своето първо открито интервю от години насам. След мъчителния развод с майката на първородното си дете Вихра Петрова, той избягваше упорито медиите и пазеше в тайна личния си живот с новата любима Ирина Тенчева.

Днес обаче, след като двамата са заедно вече четири години, а на бял свят се появи и малкият им син Самуил, Иван Христов явно счете, че е дошло време да проговори. Интересното в случая е, че през цялото си интервю той не обели и дума за Ирина Тенчева и сина им, нито пък за Ава и Вихра Петрова.

Иван Христов

Иван Христов е чисто нов човек след развода с Вихра Петрова

Сподели само, че жената, с която живее в момента, е единствената, която го познава най-добре, тъй като откакто отказал напълно алкохола и се превърнал в нов човек, изгубил повечето от така наречените си приятели.

„Не съжалявам за тях, защото това всъщност не е било приятелство, а празно познанство. С повечето от тези хора бяхме заедно само по купони, придружени с мощно пиене и здрави простоти, което за мен вече не е на дневен ред отдавна. Нов човек съм и не спирам да се увивявам на това колко хубав може да бъде животът ти и ако го живееш здравословно, с разум“, разкри Иван Христов.

Всички отлично знаем, че към тази коренна промяна у него го подтикна любовта му към Ирина Тенчева и нейният начин на мислене. Това, което шашна всички и особено бившата му Вихра Петрова обаче, е намерението на Иван Христов да стане… пилот.

Да, оказа се, че продуцентът вече е карал уроци по летене и признава, че винаги го е искал, но никога не се е осмелявал да направи първата стъпка. Ирина Тенчева обаче го окуражила и за това, като към днешна дата опосумът се е зарекъл да посвети живота си на това да стане пилот.

„Любовта ти дава криле, за да се престрашиш да сбъдваш мечтите си и да живееш наистина пълноценно. Преди ме беше страх, колебаех се, мислих си, че ще умра. А сега си казвам – е, какво пък толкова ако умра?! Поне ще съм живял така, както съм искал“, не прилича на себе си новият Иван Христов.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “След години мълчание: Разкритието на Иван Христов смая Вихра! (не беше подозирала – подробности)”

 1. коко

  авг. 10. 2015

  Какъв пилот бълнуваш – тази баба ти е промила мозъка, съвсем си го закъсал умствено и психически, я отиди на психиатър, крещяща нужда имате, ама и двамата, а бабата редовно ли си взема розовите хапчета? май – не! инак няма да си в това неадекватно състояние! първата „магарица“, а втората „царица“ – царизца, царица, ама колко да е царица – на възраст и доста отнесена от вятъра,а след някои и друга годинка – жална ти майка, но „ум-царува, ум-робува,ум ПАТКИ ПАСЕ! ТИ СИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ, ама ти отива

 2. хриси

  авг. 12. 2015

  Четох интервюто -страхотно интервю на един помъдрял и улегнал мъж.
  така е мъжът като попадне на свястна жена .Докато беше с Вихра Иван беше инфантилен и отдаден на алкохола .Сега е пораснал и кротнал .Браво на Ирина !Чудесна жена !

Добавете коментар