Сензация: Митко Андонов хвърли бомбата с неочаквана новина! (Мария Гущерова посърна – подробности)

Сензация: Митко Андонов хвърли бомбата с неочаквана новина! (Мария Гущерова посърна – подробности)
5 (100%) 2 votes

Митко Андонов и Никол Андонова взривиха всички, само Мария Гущерова почервеня от яд!

На г-жа Мария Гущерова хич не й е до смях и изглежда крайно посърнала след неочакваната новина за бившия й Димитър Андонов. Той и прекрасната му съпруга Никол Андонова хвърлили бомбата пред приятели, че най-вероятно очакват второто си дете, разкриха близки до семейството на хотелиера.

Предполага се, че Никол Андонова, която вече веднъж дари със син Митко Андонов, е бременна във втория месец, а хотелиерът бил на 107-то небе от щастие. Припомняме, че двамата са женени от няколко години, през които нито веднъж помежду им не е имало поводи за ревност, разпри и скандали.

Мария

Митко и Никол Андонови чакат второто си дете?!

Слухът за бременността на Никол Андонова обаче премахна усмивката на един определен човек и това е Мария. И не, защото съпругата на Християн Гущеров ревнува бившия си, а защото темата за бременност и деца е твърде болезнена за нея.

Всички знаем, че единственото, което Християн Гущеров иска от брака си с Мария, е техен общ наследник – нищо, че приема и се държи с малката Марая като със свое собствено дете. Твърдение, което също би могло да бъде оспорено, предвид тъжните снимки на сладкото момиченце в богатата къща, публикувани във ФБ от самата певица преди дни.

На Мария хич не й е весело, след като не успява да зачене от Мечо, коментират източниците

На Мария хич не й е весело, след като не успява да зачене от Мечо, коментират източниците

„Няма да си говорим глупости и да се правим, че Мария се разбира добре с бившия си и Никол Андонова. Тя не може да я гледа, а причината е ясна – женското его и егоцентричност. Дори да се е развела с Митко, не иска да приеме, че друга жена го прави далеч по-щастлив, отколкото тя е успявала някога. А сега, когато научи, че Никол най-вероятно е бременна, се намеси и друго чувство – тя може да стане майка, а Мария има проблеми със зачеването“, разкриват близки до миньончето на „Пайнер“.

Разбира се, досега Мария не си е направила труда да се свърже с Митко Андонов, за да го поздрави или поне да се поинтересува от новината. Но като се има предвид обтегнатите отношения между двамата, заради стремежа й да откъсне Марая от биологичния й татко, постъпката й е напълно предвидима.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар