Светът полудя: Неочакваното решение на Маша е удар за Гришо! (милиони в шок – подробности)

Светът полудя: Неочакваното решение на Маша е удар за Гришо! (милиони в шок – подробности)
5 (100%) 1 vote

Мария Шарапова направи нещо, което никой не очакваше, най-малко пък Григор Димитров!

Страшен удар в полето на Григор Димитров и определено вредно за имиджа му пред света, е решението на бившата му вече половинка Мария Шарапова. Рускинята изживява наистина тежък период след раздялата си с българина, но това, което направи, шокира милиони. И настрои много хора срещу Гришо.

Преди няколко дни в страницата си във Фейсбук Мария Шарапова имаше повод за празник, а именно 15 милиона фенове. Вместо да благодари и да им се усмихне обаче, тя направи нещо, което потресе всички – пусна своя тъжна снимка със зачервени от плач очи и видима мъка на лицето.

Григор Димитров

Мария Шарапова не е стъпвала на корта от месец, съсипана е заради Григор Димитров

Разбира се, милиони хора моментално разбраха какво се крие зад това решение и че то изразява болката й по скорошната драма в личен план. Социалната мрежа обаче е най-малкото, което учуди почитателите й и феновете на спорта.

Оказа се, че Мария Шарапова вече цял месец не се вясва по тенис кортовете – тя тотално е спряла да играе. Върхът на всичко е и, че отказа участие на турнира „Роджърс Къп“ в Канада, който ще се състои тази седмица. Пред всички рускинята се извинила, че е контузена, но истината е, че единствената й „контузия“ се нарича Григор Димитров.

Ето я тъжната снимка, която Маша публикува пред милиони хора

Ето я тъжната снимка, която Маша публикува пред милиони хора

Решението на Мария Шарапова обаче е удар в гърба на Гришо, тъй като милионите фенове на Маша с лека ръка започнаха да го обвиняват и да недоволстват. „Ако заради това момченце Маша провали кариерата си, няма да му го простим. Как е възможно жена като нея да страда за някакъв тенисист, който на малкия пръст не й стъпва“, пишат потребители по руските форуми.

Още не е ясно дали самият Григор Димитров ще се опита да се свърже и да вразуми Мария Шарапова при това положение, но каквото и да се случи оттук нататък, със сигурност ще се разбере от всички.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Светът полудя: Неочакваното решение на Маша е удар за Гришо! (милиони в шок – подробности)”

  1. анонимен

    авг. 11. 2015

    Глупости, в сайта си Шарапова каза,че се подготвя усилено за друг турнир в Америка, затова ще пропусне този в Канада.

Добавете коментар