Жени Калканджиева изби рибата,Тачо в потрес! (Виж какви ги върши миската)

Жени Калканджиева изби рибата,Тачо в потрес! (Виж какви ги върши миската)
5 (100%) 3 votes

Жени Калканджиева изби рибата!

Жени Калканджиева мощно отвърна на Тачо, той онемял от постъпката й. Съпругата му като него изпълни „плана” да зачезва от семейното ложе и да го подменя с друг. Бившата миска е сама на море, заедно със знойните си момичета от „Висаж”. Шефката на модната агенция е отседнала в пет звезден лукс в хотел в Слънчев бряг. Красавицата е на аванта там, защото е на гости на свои познати, които не й таксуват нощувките, пише HotArena.

Това, че Шестата по хубост в света е на почивка без съпруга си Стефан Манов, не е изненада за никого. Двойката непрекъснато се разделя и събира, а от чутовните им скандали, още като съквартиранти във ВИП Брадър, пропищяха всички. Докато майка му се забавлява на Слънчака, малкия й син Георги е поверен на грижите на баби и дядовци, тъй като татко му трудно се оправял с него. Гуляйджията се отдавал на среднощни запои, които често продължавали до сутринта и не успявал да се превърне в адекватен родител, който да прави закуски и да шета около детето си.

Жени Калканджиева не спира да купонясва

Жени Калканджиева не спира да купонясва

На морския бряг в Слънчeв бряг Жени Калканджиева също купонясвала яко. 40-годишната хубавица не се притеснявала, че е майка и съпруга и щедро пръскала пари за пиянски запои, кръчми и мускулести мачовци. Тя си нацелила младок в елитен бар и комплиментите й към снажния хубавец превърнала във финикийски знаци.

Добре подпийнала, тя пъхала едри пари в изрязаните му шорти, като цяла вечер му мятала предизвикателни погледи, възмутени са клиенти на заведението. Младият танцьор, на не повече от 25, поласкан от вниманието на популярната дама, също не спирал да увива снага около меракликата.

Историята не разкрива как е завършила нощта, но определено Жени била видимо доволна на другия ден. Нейни познати са категорични, че тя няма как да не забърше агнешко, защото афинитета й към свежа плът е известна. Тачо също нямал да остане на сухо. Гуляйджията ги вършел какви ли не пред погледа на законната си половинка, камо ли като й видел гърба, разкриват пък негови авери.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар