Позор: Алфредо Торес изостави Гена и 4-те им деца! (тя е съсипана, тънат в мизерия – още подробности)

Позор: Алфредо Торес изостави Гена и 4-те им деца! (тя е съсипана, тънат в мизерия – още подробности)
4.3 (86.67%) 3 votes

Кубинският цар на танците Алфредо Торес се оказа лош съпруг и баща!

Крал в танците, кошмар за семейството – така възмутените съседи на кубинския денс майстор Алфредо Торес описват него и постъпката му, втрещила всички. А именно – мургавият танцьор си хванал багажа и изоставил семейството си – съпругата си Гена и четирите им деца.

Позорната постъпка на Алфредо Торес не е от днес. Той не се е мяркал у дома вече близо три месеца, разказват живеещи до него в кооперацията в квартал „Иван Вазов“. Българската му благоверна Гена не е на себе си и е тотално съкрушена, не спирала да плаче по цели дни, защото тя и малките тънат в мизерия и гладуват.

Алфредо Торес

Алфредо Торес съсипа семейството си

Алфредо Торес и Гена имат три момиченца и едно момченце, които не са виждали татко си вече сума време. Най-големият им кошмар обаче е фактът, че поради липсата на средства, Гена не е плащала от месеци наема на жилището, в което живеят. А собствениците я заплашили с изгонване в най-скоро време, ако не се издължи наведнъж.

„Страшно е. Гена не е на себе си, милата. Тя дори няма реално обяснение за постъпката на мъжа си, който просто не се прибра една вечер и оттогава минаха 3 месеца. Нямали са видими скандали и разправии, какво му стана на този кубинец, само той си знае. Но каквото и да е, непростимо е да оставиш децата си гладни и на косъм да се озоват на улицата“, не проумяват срамната постъпка комшиите.

Да зарежеш жена си, иди дойди, но четирите си деца?!

Да зарежеш жена си, иди дойди, но четирите си деца?!

Припомняме, че Алфредо Торес и Гена се запознаха през далечната 2001-ва година, когато кубинецът пристигна в България и започна работа в столичния хотел „Кемпински Зографски“. Гена по същото време работеше като барманка там.

Двамата първоначално бяха само приятели, а после се гаджосаха и заживяха заедно, като плодът на любовта им са четирите деца. Които към днешна дата плачат за татко си и няма с какво да се нахранят. Въпреки че Алфредо Торес си е надвил на масрафа и печели чудесно от танцовата си школа и телевизионните си изяви.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар