Сензация: Мария и Християн Гущеров съобщиха съдбоносното си решение! (връщане назад няма – подробности)

Сензация: Мария и Християн Гущеров съобщиха съдбоносното си решение! (връщане назад няма – подробности)
5 (100%) 2 votes

Мария и Християн Гущеров са категорични в намеренията си, които оповестиха публично!

Мария и нейният Мечо Християн Гущеров хич не си играят. Двамата успяха да направят истинска сензация като съобщиха своето неочаквано и съдбоносно решение на всички. Съдбоносно, защото след него, връщане назад няма.

А именно – Мария официално напуска компания „Пайнер“, като това ще стане още в края на тази година, когато договорът й с Митко Пайнера изтича. Миньончето няма да го поднови и е категорична, че всичко с димитровградската компания е било дотук, разкриха от обкръжението на заралийката.

Мария

Мария напуска Пайнер с гръм, всички онемяха

Причината Мария да напусне „Пайнер“ обаче е още по-изненадваща. А именно – Християн Гущеров и тя ще правят собствена музикална компания. Нещо повече – тя вече е основана и носи името МХГ. Предмет на дейността й е издаването на аудио и видеопродукти, записи, продуциране, импресарска и мениджърска дейност, съобщава вестник „Всеки ден“.

Мария и Християн Гущеров решили да направят тази крачка, защото миньончето от години недоволства срещу условията на работа в „Пайнер“ и фактът, че тя прави най-много хитове и най-скъпи клипове, а винаги наградите обират нейните колежки.

На самия Мечо му писнало да плаща на телевизията на Пайнера, за да върти видеоклиповете на жена му, да хвърля по над 15 бона за всеки неин клип, плюс дрехи и прочие, а след това да гледа как Мария оставала недооценена.

„Решили са го и връщане назад няма. Колежките й обаче ще се пукнат от завист, тъй като сега Мария сама ще се продуцира и няма да й се налага да дели голяма част от парите от участията си с Пайнера, а ще си ги прибира в семейния бюджет. Ама така е то, като е мислила навреме и е нацелила правилния съпруг“, коментират близки до певицата от Стара Загора.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Сензация: Мария и Християн Гущеров съобщиха съдбоносното си решение! (връщане назад няма – подробности)”

 1. чеф

  авг. 12. 2015

  Чак пък недооценена!То голям глас, голямо чудо!С кълчотенето се справя.

 2. иван

  авг. 12. 2015

  Браво !!! Дано има успех !!!

 3. 76789598

  авг. 13. 2015

  Чудесно е че двамата заедно имат планове и стремежи. Може да са много прости, жената изобщо не я знам как пее, но бизнес начинанието им е похвално.

Добавете коментар