Жесток обрат: Тайната на Стефан довърши Гала! (сам й призна истината – подробности)

Жесток обрат: Тайната на Стефан довърши Гала! (сам й призна истината – подробности)
4.4 (88%) 5 votes

След незабравимата почивка на Малдивите, Гала бе върната в реалността с „шамар“!

Страшен „шамар“ върна водещата Гала в реалността, само дни, след като тя и любимият й Стефан се завърнаха от приказната си почивка на Малдивите. За момент сякаш Гала беше в рая, без да подозира, че от висините, ще падне и ще се озове директно в своя кошмар. Това разкриха близки до водещата.

Оказа се, че след толкова време със Стефан и общото им съжителство, тя научила една от неговите неприятни тайни, а именно любовта му към чашката. Преди време Стефан имал проблеми с алкохола, както актьора Иван Ласкин, но се опитвал да ги преодолее и се криел от Гала, че пие доста.

Гала

Гала надали ще успее да се примири с порока на половинката си

Водещата на „На кафе“ пък е известна със стремежа си към здравословен начин на живот и липса на каквито и да било пороци от рода на пушене, пиене, камо ли прием на други субстанции. Затова фактът, че половинката й залита по чашката, сериозно я разстроил.

Нещо повече – по време на почивката им на Малдивите, Стефан е с чаша алкохол в ръка на почти всички снимки. А в профила си във Фейсбук уж на шега признава, че от всичко най-много обича жена си и… пиенето.

Странно защо обаче, дни след това „романтично“ признание, профилът на Стефан Николов бе блокиран или направен недостъпен за почти всички, с изключение на най-близките.

Стефан винаги и с чашка в ръка

Стефан винаги и с чашка в ръка

Предвид писанията, които бяха взривили медиите преди няколко години и по-точно статията на сайта „Сензация“, че в миналото си Стефан е имал проблеми с полицията, любовта му към чашката е „слаба бира“.

Не така смятала самата Гала обаче, която получила потвърждение на опасенията си от самия Стефан. „Гала е човек, който не може да се примири и да приеме подобни пороци у най-близкия си човек. Още повече, че той живее в една къща с дъщеря й Мари Будева, която е още малка. Разстроена е, но още не е взела решение и не знаем как ще постъпи. Но със сигурност ако Стефан не се откаже от порока, връзката им едва ли ще продължи дълго“, коментират познати на водещата.

Признава си човекът - обича пиенето и Гала еднакво

Признава си човекът – обича пиенето и Гала еднакво


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Жесток обрат: Тайната на Стефан довърши Гала! (сам й призна истината – подробности)”

  1. Nikolay Petrov

    авг. 12. 2015

    Ами без алкохол как ще ляга с кака 2-3 петилетки по голяма?
    Тъй че това е компенсация за жертването и става все по голяма с времето…

Добавете коментар