Шок: Истината за интимния живот на Ани Цолова втрещи всички! (призна каква е в леглото – подробности)

Шок: Истината за интимния живот на Ани Цолова втрещи всички! (призна каква е в леглото – подробности)
5 (100%) 3 votes

Ани Цолова изобщо не се притеснява да разкрие пред свои близки колеги от телевизията истината за интимния си живот!

Водещата Ани Цолова остави много хора като гръмнати с истината за личния й живот и по-скоро интимния такъв. Симпатичната журналистка на Нова телевизия без никакво неудобство или срам признала пред свои близки приятелки, че за нея креватната гимнастика е нещо едва ли не ненужно и дори скучно.

Ани Цолова разкрила, че със съпруга й Васил Мичев отдавна правят джиджи-биджи само няколко пъти в годината и това напълно я устройва. Дори сега, по време на лятната отпуска, вместо да се разгорещи и страстите й да се развихрят, те взели, че напълно угаснали.

Ани Цолова

Ани Цолова признала, че не обича много-много „онези работи“…

Докато били на морето, Ани Цолова и Васил Мичев се отдали на пълна почивка, но не и на ласки под чаршафите – такива изобщо не присъствали в план-графика. Любопитното е обаче как съпругът й понася този факт, тъй като за Ани Цолова това очевидно е нещо съвсем нормално, пише вестник „Всеки ден“.

Пред колежките си водещата обяснила всичко не с рутина или с това, че Васил й е омръзнал, а просто с извода, до който достигнала за себе си – а именно, че е асексуална натура. Хора като Ани Цолова са много по света, дори наскоро в САЩ те се събраха и направиха парад, досущ като столичния прайд.

„Такава съм и се чувствам отлично в кожата си. Дори като видя някой невероятно красив мъж, пленителен и прочие, в мен не се събуждат фантазии как си лягам с него. Представям си романтични неща – вечеря на свещи, нежни думи, разговор и най-много целувка. Това ми доставя сто пъти по-голямо удоволствие от едното животинско…“, обяснява Ани Цолова.

Дотук добре, но въпросът с реакцията на Васил Мичев и как приема всичко това, продължава да стои отворен, коментират източниците. Дали пък няма да му омръзне да „уважава“ жена си само на Коледа и Нова година, и да залитне по чуждо?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Шок: Истината за интимния живот на Ани Цолова втрещи всички! (призна каква е в леглото – подробности)”

 1. STANLEY

  авг. 13. 2015

  ЛЮБОВТА УМИРА В ПОЛОВИЯ АКТ. А СЕКСА Е ЕДИН ОТ ЕЛЕМЕНТИТЕ НА ЖИВОТА, И АКО ТОЙ ТИ ЛИПСВА, ЖИВОТА ТИ Е НЕПЪЛНОЦЕНЕН. А ЗА ЦОЛОВА ВСИЧКО Е ЯСНО: ПРЕЖДЕВРЕМЕННО ОСТАРЯЛА, МИСЛИ САМО ЗА ПАРИ.

 2. Valentinka

  сеп. 07. 2015

  Наистина има жени които са асексуални, но са с психически проблеми или в малко случаи е свързано с религия и съдба.

  Стенли в по горния коментар е напълно прав – че мисли за пари и ежедневни тъпотии.

 3. тгвтв

  май 02. 2016

  с психически проблеми са само тези ,които мислят само за единия животински нагон,ако липсват пари ,ще ти е непълноценен живота

 4. ffafs

  май 02. 2016

  с психически проблеми са тези,които имат само единия животински нагон,а непълноценен ще ти е живота ,само ако ти липсват пари.

Добавете коментар