Изхвърли се: Благо Георгиев направи безумен дар на Есмер! (Ето с какво я шашна)

Изхвърли се: Благо Георгиев направи безумен дар на Есмер! (Ето с какво я шашна)
5 (100%) 2 votes

Благо Георгиев не спира да се изхвърля

Благо Георгиев обича да привлича медийното внимание с екзотичните си постъпки. Последната е буквално разбиваща. И тя е уникална булчинска рокля на годеницата му Есмер Омерова, която струва на ритнитопковеца тридесет хиляди евро.Не че топ хореографката, която е милионерка със заможни родители, не може сама да си плати тоалета, но иконостаса на българския футбол настоял той да я плати.

Халфът на руския тим „Рубин”-Казан е известен ценител на хубавото и винаги иска най-доброто за себе си и жените, които са с него. Затова изобщо не се циганил за цената на сватбената одежда, с която любимата му Есмер Омерова ще се появи в най-важния ден от живота им, пише HotArena.

От известно време около двамата цари трескава подготовка, която любителите на сензации не спират да споделят, като качват непрекъснато снимки в социалните мрежи.

Благо Георгиев не спира да се изхвърля

Благо Георгиев не спира да се изхвърля

Благо Георгиев и Есмер Омерова си умират да правят всички съпричастни и за най-големите дреболии в живота си, а сега пак не са изневерили на себе си. Всички трябва да знаят и да са наясно, че Есмер Омерова ще има най-скъпата, най-красивата и най-шеметната булчинска рокля, достойна за звезда от световна величина.

Тази сватбена рокля от 30 000 евро подари Благо Георгиев на годеницата си Есмер

Тази сватбена рокля от 30 000 евро подари Благо Георгиев на годеницата си Есмер

До този момент годеницата на Благо Георгиев не спираше да мери рокли с дипли, воали, различни финтифлюшки, с диаманти, докато не уцели желаната.
Двойката най-после взела решение Есмер Омерова да стане законна съпруга на Благо Георгиев в сватбен тоалет на ливанския дизайнер Ели Сааб, любимец на холивудските величия.Моделът е изключително красив, нежен, с много воали, обсипан с камъни и безумно скъп. И грабнал футболиста и неговата любима от раз.

Все още не е уточнена мястото тържеството – на морския бряг или в Москва, но определено ще е през септември. Според предварителната информация ще се изсипе целия роден и руски елит, а церемонията ще струва няколко хиляди евро.

Със сигурност се знае, че на сватбата на Благо Георгиев и Есмер Омерова ще присъства и президента на Чечня Рамзан Кадиров. Държавникът обича футболиста като син и често го глези с разкошни подаръци.Определено и сватбения дар за младото семейство ще е тузарски и скъп, а вероятността той да им стане кум е повече от голяма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар