Ужас: С това решение Славин Славчев накара фенките си да завият от мъка!

Ужас: С това решение Славин Славчев накара фенките си да завият от мъка!
5 (100%) 2 votes

Славин Славчев планира непоправимото

Славин Славчев е на път да накара фенките си да завият от мъка. Рок певецът, който спечели последния сезон на Х фактор се е заканил тотално да загърби родината си и да отпраши трайно за Острова. Той се зарекъл да направи това, като решил повече да не се връща в България, а да свири по лондонските кръчми, където на воля да се раздава и да развива таланта си.

Момчето с най-омайния глас, който караше публиката да настръхва и да се взривява от изпълненията му, е взел нелекото решение изключително трудно. То е породено от фактя, че Славин не е получил никаква подкрепа, за да развива дарбата в родината си, пише Слава.

Решението на Славин Славчев втрещи фенките му

Решението на Славин Славчев втрещи фенките му

Решението да бяга от България не било от лесните за Славин Славчев, но той се навил на това, отвратен от бездушието на хора, които би трябвало да подават ръка на дарования като него. Още повече че рок изпълнителя вече категорично се доказа на музикалната сцена, припомни и Kluiki.bg.

Певецът бил и обиден, защото у нас се давало шанс само на силиконките и тунингованите красавици, които топлели леглата на чичко паричковци. Адмирирали се и певици, които ставали известни със скандалите, непристойното си поведение и залитането си по дрогата.

Единствено тяхната слава набъбвала като сюнгер, а таланти като Славин оставали в трета глуха и никой не се сещал повече за тях. Дори и след като вече веднъж категорично е постигнал фурор с престижа, който получи на музикалния формат.

Изпълнителят остана недооценен и защото отказа да се остави да бъде манипулиран и използван от музикалната компания на Саня Армутлева, както и да включва в репертоара си некачествени песни.
Заради всичките тези причини Славин Славчев се канил да си стегне куфарите и да отпраши за Лондон, поне там да развива на воля това, с което Бог го е надарил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ужас: С това решение Славин Славчев накара фенките си да завият от мъка!”

  1. Nikolay Petrov

    авг. 12. 2015

    Правилно! Няма какво да се мотае тук в селянията сред простаците и мангалите. Дано успее навън, но там се тръгва от най ниското стъпало и трябва много труд.Пък и късмет за бързо оценяване.
    Късмет на момчето!

  2. Славин остава в България!

Добавете коментар