Шокиращ обрат: Неочаквано разкритие за Петко Димитров и Ели Гигова! (още подробности)

Шокиращ обрат: Неочаквано разкритие за Петко Димитров и Ели Гигова! (още подробности)
5 (100%) 4 votes

Истината за Петко Димитров и Ели Гигова дълго време е пазена в дълбока тайна!

Петко Димитров и Ели Гигова – двамата имаха връзка от близо три години, след като бизнесменът приключи отношенията си с майката на първородния си син Мария Игнатова. Той залюби щерката на олигарха Николай Гигов, за която обаче така и не се ожени. Вместо нея, взе за съпруга далеч по-бедната и безизвестна танцьорка Яна Акимова, по настоящем Яна Димитрова.

Днес обаче излезе на бял свят причината за раздялата на Петко Димитров и Ели Гигова преди години, както и отговорът на въпроса защо двамата не поддържат дори чисто приятелски отношения.

Петко Димитров

Петко Димитров живял в кошмар с Ели Гигова

Оказа се, че виновен за края на любовта им, не е Петко Димитров и неговите „изневери“, както винаги и всички обичат да твърдят. А самата крехка и невинна Ели Гигова. Това разказаха неочаквано след толкова време приятели на ресторантьора.

„Нищо не знаете за тях и връзката им. Петко още сънува кошмари от онова време и тормозът, на който го подлагаше Ели. Гледате я една такава – мила, слабичка, невинна, крехка като статуетка, която още малко и ще се счупи. А всъщност е такава акула, че да не ви е в къщата. Направо го сам да си говори, горкият. Луд стана“, разкриват приятели на Петко Димитров и си плюят в пазвите.

Защото през годините с Петко, Ели Гигова не само го ревнувала безумно и следяла всяка негова стъпка, но и постоянно изисквала и му натяквала, че за нищо не става. Брюнетката постоянно му давала пример с баща си, който за нея е единственият наистина успял мъж – едва ли не в цялата Вселена. И настоявала Петко Димитров да се учи от него.

„Много зле беше историята. Да си имаш вкъщи принцеса, която нон-стоп да ти намила какво си направил, какво не си и как стават работите. А и да не можеш нищо да й кажеш, защото татко й бил еди кой си. Петко е мъжкар, доста изтърпя, но накрая вече му дойде много. А ето, че и новият на Ели – Димитър Тодоранов, също избяга от нея. Сами се запитайте защо“, коментират аверите на Петко Димитров.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар