Истината за красотата на Аделина Солтарийска излезе наяве!

Истината за красотата на Аделина Солтарийска излезе наяве!
4 (80%) 3 votes

Аделина Солтарийска, която взе фамилията от мъжа си Борис, е сред най-красивите жени в нашата страна!

Това тяло не е случайно, Аделина Солтарийска знае как се постига!

Това тяло не е случайно, Аделина Солтарийска знае как се постига!

Да си красива понякога е ангажимент, а не само привилегия. Аделина Солтарийска успява да бъде прелестна в продължение на целия си живот дотук. Тайната й е в редовния пречиствателен режим, който си е изработила сама, научи ексклузивно екипът на Kliuki.bg.

От близо 10 години насам Ади си е отредила два дни, в които не яде както в другите. Всеки понеделник тя е само на фрешове и различни плодове. В това число не влизат зеленчуците, които хубавицата в никакъв случай не смесва с плодовете. Жената на Борис Солтарийски си е избрала за пречистване точно понеделника, тъй като през уикенда понякога се отпуска повече, особено когато семейството отиде някъде на почивка.

„С Борко и детето редовно ходят някъде събота и неделя. Разбира се, няма как да се гладува, когато си на купон, така да се каже. Хубаво е, че после се изчиства напълно от токсините.“ – споделя приятелка на Аделина.

Още от тийнейджърска възраст Ади, която тогава е била с фамилията Димитрова, спазва този режим. Другият й специален ден е петък, когато тя консумира само и единствено риба, гарнирана със зеленчуци. Това също е добре замислено от нейна страна, тъй като точно преди тежките събота и неделя се разтоварва с риба, която е много полезна за човешкото здраве.

Борис Солтарийски обаче изобщо не спазвал никакви специални режими. Той намирал диетите на жена си за глупост, тъй като разсъждавал като повечето мъже, които смятат, че ако не си хапнеш и пийнеш, няма щастие.

Интересното е, че Аделина Солтарийска запази уникалната си красота дори след раждането на първото й в живота дете. Всички завиждат на Борис за съпругата му и е напълно разбираемо, предвид нейната визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Истината за красотата на Аделина Солтарийска излезе наяве!”

  1. 566789098

    авг. 14. 2015

    Горкичката! Има много измъччен вид, а ребрата ѝ застрашително стърчат. Иначе е много сладка, но външният ѝ вид предизвиква съжаление.

  2. Хахахаххаха

    авг. 16. 2015

    Невероятна красавица ххаххаха с тази огромна глава и гнусен корем… Да не говорим за отчАяната муцунка и падналите клепачи тип “ разревана сърна@… Хич не ми пука за режима , който спазва, за да изглежда така отвратително! Несъръзмерна и недохранена е – буди жал и погнуса!

Добавете коментар