Взрив: Скандално разкритие за Илиана Раева шокира всички! (разтърсващи подробности)

Взрив: Скандално разкритие за Илиана Раева шокира всички! (разтърсващи подробности)
5 (100%) 2 votes

Постъпката на Илиана Раева предизвика всеобщо негодувание, мнозина не могат да повярват!

Златното момиче на България Илиана Раева (или по-точно казано едно от златните ни момичета), шокира всички и предизвика гнева на много българи след скандалното разкритие за решението й отпреди дни.

Оказа се, че съпругата на Наско Сираков, която винаги се е ползвала с обичта и уважението на обществото, възнамерява да изтрие от историята на художествената гимнастика своите колежки Лили Игнатова, Бианка Панова, Анелия Раленкова и Адриана Дунавска. И то само, за да натрие носа на бившата си треньорка Нешка Робева, разкриха източници пред вестник „Всеки ден“.

Илиана Раева

Илиана Раева е взела недопустимо и абсурдно решение

Доказателството за това е предстоящото състезание по художествена гимнастика в зала „Арена Армеец“, което ще се проведе на 14 до 16 август. И това не е просто състезание, а Световната купа по художествена гимнастика. При откриването му е предвидено специално прожектиране на клипове, които показват успехите на нашите гимнастички от миналия век.

И забележете – кадрите, които ще бъдат показани, са с присъствието и успехите само на Илиана Раева. Нито една от останалите шампионки и нейни колежки не присъства в план-графика за събитието, пише „Всеки ден“.

Оказа се, че самата Илиана Раева дала изрична заповед да се акцентира върху Лили Игнатова, Бианка Панова и останалите момичета на голямата Нешка Робева. „Това е абсурдно! И какво ще излезе на практика – че всички успехи на България по онова време, са дело само и единствено на Илиана Раева. А другите просто не съществуват. Позор!“, коментират източници от спортните среди.

Всеобща тайна е, че от всички бивши златни момичета, Илиана Раева към днешна дата тачи и общува само със съпругата на Боби Михайлов – Мария Петрова. А, както знаем, Михайлов е президент на БФС.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Взрив: Скандално разкритие за Илиана Раева шокира всички! (разтърсващи подробности)”

  1. АЗ

    авг. 15. 2015

    Тази жена винаги ми е била неприятна.Много отблъскващо излъчване има,злобна е и не може да го прикрива.Нищо, че е част от златните момичета, просто всички останали са много по-човечни от нея.

  2. Христина Илиева

    ян. 08. 2019

    Злобна, лоша жена!

Добавете коментар