Ето я голямата драма на Мис България 1996!

Ето я голямата драма на Мис България 1996!
5 (100%) 1 vote

Елена Ангелова, която се прочу преди 19 години, печелейки „Мис България 1996“, изживява истинска драма в момента!

Мис България 1996 - ослепителната Елена Ангелова

Мис България 1996 – ослепителната Елена Ангелова

Когато спечели „Мис България„, едва ли Елена Ангелова е предполагала, че животът й ще се преобърне така драстично години по-късно. Тя се омъжи за Николай Ненчев, но именно той се оказа нейният кошмар.

От година съпругът на Ели полагал всички усилия тя да се чувства ужасно. Психическият тормоз бил толкова голям, че хубавицата даже вече мислела за самоубийство. Единственото, което все още я спирало от тази стъпка, са двете й деца.

Ненчев е сред най-скандалните бизнесмени у нас. Преди години той беше съден за източване на ДДС, но успя да се измъкне от присъда поради липса на достатъчно доказателства. Влиянието му обаче е огромно и затова Елена Ангелова се страхувала да го напусне. Тя осъзнавала, че при раздяла Николай ще направи живота й още по-черен, а и може да й вземе големия син Александър, пише „Уикенд“.

Причината за издевателството на Николай Ненчев над Мис България 1996 е нейната изневяра. Елена имаше извънбрачна връзка, от която дори роди преди 8 месеца. Бебето Кристиян не е от съпруга й, което наистина беше върхът на унижението за него.

Въпреки че го направи за смях, Ники нямал намерение да се развежда. Той „оковал“ Ели в този брак и при най-малкия й намек за развод я заплашвал, че няма вече да види Сашо, дали по законов ред или не.

„Елена живее в ад. Тя не обича вече мъжа си, но не смее да го напусне. От друга страна Ники разруши връзката й с бащата на Криси и вече е сама. Той изцяло господства в момента над нея и докато не пожелае сам раздяла, тя няма да дойде. Странно защо толкова държи да остане с Ели, след като тя го унизи жестоко преди година.“ – коментират познатите на двойката.

Никлай Ненчев даже не давал на жена си да се изнесе от общата им къща в „Бояна“, научи Kliuki.bg. Той я заплашвал, че ако мръдне от дома им, ще говори с Тодор Батков, при когото работи тя, за да я уволни.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ето я голямата драма на Мис България 1996!”

  1. IVA

    авг. 14. 2015

    От край време тя се праска с който й падне, познавам не богати и не добре изглеждащи , дори женени мъже , които са били с нея. Незнам защо го прави , и защо мъжа й толкова я иска , не е красива , а и поостаря…

Добавете коментар