Война: Саня слага края на Мария Илиева!

Война: Саня слага края на Мария Илиева!
5 (100%) 2 votes

Мария Илиева скоро може да изгуби от звездния си блясък, след като си навлече гнева на една от най-влиятелните бизнесдами у нас!

Саня Армутлиева отмъщава на Мария Илиева

Саня Армутлиева отмъщава на Мария Илиева

Финансовите средства на Мария Илиева драстично намаляха през тази година. Певицата бе изхвърлена от X Factor, а участията й стават все по-малко. Според запознати, зад всичко това стои пъкленият план на Саня Армутлиева, която се била зарекла да съсипе Мария.

По всичко личи, че собственичката на „Вирджиния рекърдс“ си върши перфектно плана, тъй като Илиева затъва мощно, докато тя отново е жури в X Factor. Изпълнителката на „Нищо“ през тази година ще понесе загуби в размер на хиляди лева. Единствените й приходи идват от епизодични участия, но Саня била взела и там мерки, поради което нейни познати в бизнеса не канели вече Мария Илиева да пее в заведенията им.

За влошеното си финансово състояние има вина и самата Мария, която набързо изхарчи хонорара си от „Столичани в повече“, който получи в края на 2014 г. Освен това тя сама финансира дуета си с Атанас Колев, който също й коства доста разходи. По онова време обаче Илиева не е знаела, че няма да получи отново работата в X Factor и е смятала, че с огромния хонорар от шоуто ще си оправи бързо финансите.

По непотвърдена информация – именно Наско е причината за избухналата война между Саня и Мария. Както се знае, певицата върти любов с тийнейджъра от известно време, което не се харесало на Армутлиева. Именно втората забеляза първа потенциана на младежа за звезда и неслучайно го изведе до абсурдното за таланта му второ място в X Factor 2013.

Тогава се говореше, че Саня е влюбена в баскетболиста от Варна, но не предприе нищо, понеже той беше непълнолетен. Мария Илиева обаче е по-млада на години от Армутлиева и успя първа да се домогне до момчето, което е вбесило Саня и я е накарало да пожелае „главата“ на 37-годишната певица.

Почти сигурно е, че именно г-жа Армутлиева стои зад освобождаването на Мария Илиева от X Factor, макар че и Маги Халваджиян отдавна й беше набрал. Като част от отмъщението на Саня влиза и Криско, който е трябвало да мине в нейния лагер, ако желае да получи работата в шоуто. Рапърът без колебание е предал дуетната си половинка, или по-скоро продал.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Война: Саня слага края на Мария Илиева!”

  1. Виктория

    юни 05. 2017

    Всъщност, Наско Колев реално спечели най-много гласове и стана първи, но го обявиха за втори. Момчето беше най-талантливия, позитивен и харизматичен участник в X faktor. Не се е налагало никой да го бута, защото вота му беше размазващ!

Добавете коментар