Шок: Родителите на Алекс Раева избраха Дончо пред детето си

Шок: Родителите на Алекс Раева избраха Дончо пред детето си
4 (80%) 2 votes

Алекс Раева получи неочакван, но твърде жесток удар!

Алекс Раева и Дончо имат проблеми, които биха могли наистина да положат края на всичко красиво между тях!

Алекс Раева и Дончо имат проблеми, които биха могли да положат края на всичко красиво между тях!

Противоречията и непрестанните проблеми, които диджей Дончо и Алекс Раева напоследък имат, са накарали родителите на певицата сериозно да преосмислят всичко. Клетите хора отдавна страдали, че щерка им нито е омъжена, нито има деца. Те се притеснявали много да не би един ден Александра да се окаже стара мома.

Затова, когато узнали, че певицата има проблеми с настояшия си възлюбен, чашата за родителите й вече преляла. Те не искали да си представят, че дъшеря им за пореден път ще скъса с мъж, а и в нейната възраст може да бъде фатално за формирането на семейство. Майката и таткото на Алекс Раева откровено заявили на щерка си да не се вясва пред погледа им, ако се раздели с Дончо, научи Kliuki.bg.

От друга страна те били много близки с диджея и често му казвали, че каквото и да се случи между него и щерка им, те винаги ще имат добро мнение за него. Двамата обожавали любимия на Алекс, което било прецедент за неин мъж, пише „Уикенд“.

„Много го харесват. Досега с никого от мъжете на Алекс не са били така искрени и честни, както са с Дончо. Имат го вече за част от семейството, въпреки че още не е женен за дъщеря им.“ – рзкриват запознати.

Проблемите между Раева и диджея идват именно заради сватбата. Певицата била категорична, че иска да се омъжи и затова бави въпроса със своето забременяване. Дончо обаче имал комплекс от брака, придобит от първия му такъв, когато сърцето му било разбито.

„Именно заради миналото му и отношенията с бившата му жена не исках да започвам връзка с него, но в крайна сметка ме плени и сега съм луда по него.“ – казва Алекс Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар