Безумната радост на Дженифър Анистън!

Безумната радост на Дженифър Анистън!
5 (100%) 1 vote

Дженифър Анистън най-сетне е с дете. Актрисата, която наскоро вдигна сватба с половинката си Джъстин Теру, е безумно щастлива. Те имаха сериозна връзка, но явно решителната крачка им отне доста време.

Дженифър Анистън отдавна прехвърли 40-те години. След развода си с Брад Пит, тя имаше различни връзки, но все не успяваше да създаде истинско семейство и да открие щастието отново. Докато Брад и Анджелина си имат цяла детска градина, то Анистън беше все така сама. Но след като се запозна с Джъстин Теру, нещата започнаха да се променят за Джен Анистън.

Дженифър Анистън ще осинови дете с Теру

Дженифър Анистън ще осинови дете с Теру

Накрая най-сетне те сключиха и брак, а причината за изненадващата сватба, която се проведе в тесен кръг, е именно наличието на дете. Както пишат и от изданието „Всеки ден“, Дженифър и Теру са задвижили процедура по осиновяване. Според техни близки хора, детето е на около шест месеца и е момиченце.

Дженифър Анистън винаги е мечтала да си има малко момиченце. Явно сега вече актрисата ще може истински да се почувства пълноценна, семейна и с дете. Анистън чака твърде дълго за това събитие, но явно просто чак сега е дошъл моментът,  а и мъжът, за когото си заслужава да го направи. Все пак, освен популярна с ролята си в „Приятели“, както и други, Анистън е известна и с капризния си характер, не много мъже биха искали да търпят за цял живот такава жена, може би.

Двойката скоро ще си има и малко бебенце

Двойката скоро ще си има и малко бебенце

Нашето изданието за светски новини Клюки.бг припомня, че Дженифър Анистън е на 46 години вече и е съвсем нормално да стане майка. Желаем им цялото щастие, за което мечтаят, и много радост с детето. Прекрасно е така да се осмисли един изоставен и невинен детски живот. Дано скоро всички почитатели на двойката научат вече официално подобна новина, за да се увеличи щастието на двойката.

Дано връзката им се развива все така напред и да се подкрепят вече и като съпрузи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар