Наталия Кобилкина таи в душата си 30-годишен кошмар!

Наталия Кобилкина таи в душата си 30-годишен кошмар!
5 (100%) 3 votes

Наталия Кобилкина изживява тежък момент от своя живот, но истината е, че кошмарът започва още преди 30 години!

Наталия Кобилкина е нещастна и се нуждае от нова тръпка в живота си

Наталия Кобилкина е нещастна и се нуждае от нова тръпка в живота си

Животът на красивата Наталия Кобилкина не е никак приятен дотук. Засега рускинята е изживяла много разочарования, като първото започва още от крехка детска възраст. Родителите на Наталия са имали проблеми и бракът им е бил ужасен, научи Kliuki.bg.

„Бях щастлива, когато родителите ми непрекъснато се караха, защото тогава започнах да свиря на пиано и да изливам болката си в творчество.“ – казва с горчивина в душата рускинята.

Животът й в България обаче не е много по-лесен. След като емигирира, тя се запознава със съпруга си, с когото в момента се развежда. Наталия твърди, че са си останали приятели, но няма как у нея да няма разочарование, защото мъжът й я изостави поради липса на деца. Както писахме, руската чаровница има проблеми със зачеването и затова за почти 15 години брак няма нито едно дете.

Ударите в живота на Наталия Кобилкина следват един след друг. Преди години семейният й бизнес фалира и рускинята решава да стартира самостоятелен. Тук някъде започва да се пропуква любовта й със съпруга й, който не е доволен от прекалената финансова независимост на жена си.

В момента Наталия се намира в черна дупка, от която може да излезе само с много усилия. Когато детството ти не е хубаво, очевидно се отразява на целия живот, защото нещата за Кобилкина започват зле с вечните кавги между родителите й и 30 години по-късно тя отново се озовава в лоша ситуация.

Все пак рускинята се надява, че скоро ще срещне истинския мъж за нея – този, който няма да се вълнува дали може да го дари с деца или не. Можем да й пожелаем да го стори по-скоро, за да излезе най-после от кошмара, започнал преди 30 години.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Наталия Кобилкина таи в душата си 30-годишен кошмар!”

  1. Teo Borisov

    авг. 15. 2015

    ДА ПИШЕ НА ЛИЧЕН

Добавете коментар