Нов обрат между Анджелина Джоли и Брад Пит

Нов обрат между Анджелина Джоли и Брад Пит
5 (100%) 2 votes

Анджелина Джоли и Брад Пит затоплят все повече отношенията си и по всичко личи, че до развод може да не се стигне!

Анджелина Джоли и Брад Пит може би все пак ще останат заедно

Анджелина Джоли и Брад Пит може би все пак ще останат заедно

Нов обрат в най-звездното семейство на Холивуд прикова вниманието. Оказва се, че Анджелина Джоли и Брад Пит е възможно да не се разведат. Двамата са били видяни да говорят съвсем спокойно в кафене и по всичко личало, че са в добри отношения. Най-вероятно двойката е обсъждала бъдещето си след скандалите, които преживя.

Дженифър Анистън още не може да забрави какво й стори Брад Пит

Дженифър Анистън още не може да забрави какво й стори Брад Пит

Kliuki.bg припомня, че крахът в звездното семейство настъпи малко след официалното им събиране, вричайки се един на друг в брак. В началото на годината имаше слухове, че Брад Пит е изневерявал системно на жена си, като интересното е, че тя го преби, след като го залови. После самата Анджелина Джоли изневери на мъжа си, за да му отмъсти.

Въпреки всичките скандали, очевидно Анджелина Джоли и Брад Пит са решили, че шестте им деца са много по-важни от изневерите им, заради което смятат да си дадат още по един шанс. Все пак проблемите им са изненада, понеже те са заедно от почти 10 години, а чак когато се ожениха, започнаха да се карат по-съществено.

В САЩ се говори, че от всичките скандали най-доволна била Дженифър Анистън. Както вече ви съобщихме, животът на Джен най-после се придвижи напред, след като се омъжи повторно и скоро ще си осинови бебе. Това я карало да злорадства по отношение на най-омразните си хора – Анджелина Джоли и Брад Пит. Припомняме, че звездата от „Приятели“ бе изоставена от първия си съпруг именно заради Анджи.

„Мисля, че Джен така и не преодоля случилото се. Да, минаха години, но тя още се надява да ги види нещастни. Просто тогава той много я нарани.“ – шушукат приятелите на Дженифър Анистън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар