Николета в паника: Отмъщението на Григор Димитров боли

Николета в паника: Отмъщението на Григор Димитров боли
4.5 (90%) 6 votes

Григор Димитров е решил вече да не търпи клюки по свой адрес, а да наказва безмилостно създателите им!

Николета Лозанова вече си пати заради историята с Григор Димитров

Николета Лозанова вече си пати заради историята с Григор Димитров

Огромният скандал, предизвикан от радялата между Гришо и красивата Маша, може да вкара Николета Лозанова в съда. Това е последният слух, който изглежда твърде достоверен. Григор Димитров бил бесен от всички глупости, които се били изписали и изговорили за него и Ни Ло, което го накарало да търси справедливост, писа ПИК.

Източници на Гришо обаче му издали, че самата Николета е пуснала скандалния слух, за да си направи реклама, след като историята за края й с Валери вече поостаря. Това още повече потресло тенисиста и той се зарекъл да отмъсти на Ники. Разбира се, все още няма официално заведен съдебен иск от Григор срещу Лозанова, но е твърде вероятно това да стане до дни, научи Kliuki.bg.

Историята с Гришо и Николета наистина изглежда измислена целенасочено от някого и е много вероятно именно бившата плеймейтка да стои зад нея. Тя обаче може би ще трябва да изтърпи още един удар, освен съдебното дело. Има вероятност да бъде уволнена от „Папараци“, понеже скандалът с Гдигор биел по реномето на предаването. Андрей и Иван били големи фенове на Гришо и хич не им се понравило, че тяхната водеща, едва ли не, се гаври с него.

Така има опасност само след месец Николета Лозанова да се окаже без работа и със солидна сума за изплащане в джоба на Гришо. Мъжът й Валери Божинов я е оставил само на издръжката за детето, която колкото и да е голяма, не може да покрие обичайните нужди на Ники.

Говори се, че при следващото си връщане в България Григор Димитров щял лично да потърси Николета Лозанова за обяснение. Той не можел да повярва, че го свързват с нея, при положение че даже не я познавал.

Самата съпруга на Божинов пък била в паника, понеже не вярвала, че скандалът ще придобие чак такива размери. Според слуховете, се опитвала да се свърже с Гришо, за да отрече вината си, но засега не можела да установи връзка с него.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Николета в паника: Отмъщението на Григор Димитров боли”

 1. Teo Borisov

  авг. 15. 2015

  НА ОКОЛОВРЪСТНОТО ДА ЗАРАБОТИ ГЛОБАТА !!!

 2. анонимен

  авг. 16. 2015

  Тази , каквито и напъни да прави, на който и да се разкрачи, пак ще си остане тъпата, неграмотна и необразована мУтреса. Визитка до гроб: ПРОСТИТУТКА!

 3. анонимен

  авг. 16. 2015

  Един спечен и съсухлен дявол се е вземала за велика и си мисли, че както тя е обсебена от певицата Алисия, така и другата се интересува от нея. Евала правя на Алисия , че не слиза на нивото и, дори не я отразява, а тази ще полудее от злоба. И кой какво казал или чула все Алисия била го разпространила. Това наистина граничи с болестно състояние.
  НО, по интересното в случая е какви са взаимоотношенията и с свекъра и Емил Божинов, който не спира да и лайква постинги и дори стигна до там да сподели в личния и профил песента на Джани Моранди- „Говори ми тихо на ушенце“ . Такива волности може да си позволи само един мъж, който е имал някакво отношение с въпросната „госпожа“. Кой свекър и на неговите години ще си позволи в публичното пространство да споделя лични чувства и обяснение в любов?Няма да се учудя ако и него е забърсала пачаврата долна. Това джудже спечено не се спира пред нищо, за да постигне целите си! Това е по-интересното, а не да изсмуквате от пръсти, че това момче ще тръгне да се занимава с нея да я съди. Пълни глупости!

 4. анинимен

  авг. 16. 2015

  Даааа, това и на много хора е направило впечатление коментирахме в друг сайт. Снахата Николета Лозанова и любовните поздрави от свекъра и Емил Божинов.И понеже пак многозначително подхвърля в интервюто си в 168 часа, че преди няколко дни получила разнежващ SMS, който дори я разплакал. Защо си мисля, че този SMS e от свекър и , а не от Валери Божинов ( син) , но както винаги тя трябва да се изхвърли и УЖ създава сензации, мислейки си ,че създава интерес към себе си. Ако прочете негативните коментари , които са стотици в страницата и и в сайтовете статии свързани с нейното име, един нормален човек ще се самоубие. Едва ли има по-мразена и не защото е красива, а защото няма реална оценка за себе си и не вижда, че освен една разкрачка и спонсори, които са до време, нищо друго не притежава.Тъпунгер неграмотен, невъзпитан, необразован нереална оценка за себе си. Парцал премятайки го всеки с дебел портфейл!

Добавете коментар