Неочаквано разкритие: Истината за съпругата на Асен Блатечки лъсна на показ! (още подробности)

Неочаквано разкритие: Истината за съпругата на Асен Блатечки лъсна на показ! (още подробности)
3 (60%) 3 votes

Съпругата на Асен Блатечки – Катерина Горанова не е това, за което всички я смятаха!

Катерина Горанова – името на съпругата на чаровника Асен Блатечки нашумя повече от необходимото, след като гръмна скандалът с изневярата на актьора с Диляна Попова и още повече след раждането на общия им син Борил.

През годините Горанова винаги се е опитвала да страни от общественото внимание като на преден план изпъкваше единствено харизматичната й половинка, която накара половината от жените в България да луднат от мераци по него.

Асен Блатечки

Катерина Горанова хич не е лесна и със сигурност не е „плачещата съпруга“

Оказва се обаче, че Катерина Горанова не е предадената и нещастна женица, за каквато повечето хора я смятаха и дори я съжаляваха. Това разкриха близки до актьорското семейство източници. Категорични, че половинката на Асен Блатечки е доста остър и чепат характер и не се дава лесно.

Катерина Горанова работи като шефка в Киноцентъра и буквално колила и бесила там. Тя е дъщеря на Стефан Горанов, който е продуцент на документални и игрални филми, и още от малка е удобно настанена в кино средите. Нещо повече – тя била жена, която си гонила интереса до дупка и се славела със силно властен характер.

„Ако някой си мисли, че Асен Блатечки си вее байрака, кръшка на Катерина, а тя си седи у дома и лее сълзи като многострадалната Геновева, изобщо да не се заблуждава. Със сигурност държи Асен изкъсо и му изкарва през носа всяко едно от прегрешенията му. Пред нея той е тих като вода, а след скандала с Диляна Попова буквално й целува ръцете“, разкриват източници, близки до семейството на Асен Блатечки и Катерина Гаранова.

Може би точно в твърдия характер на Катерина се корени и причината Асен Блатечки да ходи тайно в дома на Диляна Попова, за да види сина си Борил. Разкъсван между двете си отговорности, актьорът напоследък направо се е стопил и я кара само на цигари и стрес, което не се отразява добре нито на визията му, нито на здравето, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар