Отчаяна: Алекс Раева призна шокиращата истина за връзката си с Дончо! (още подробности)

Отчаяна: Алекс Раева призна шокиращата истина за връзката си с Дончо! (още подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Алекс Раева вече е отчаяна и не се надява на чудо във връзката си с диджей Дончо!

Чаровната певица и водеща Алекс Раева от години е като семейна с половинката си диджей Дончо. Именно в това „като семейна“ обаче се крие драмата на хубавицата, която споделила пред най-близките си приятели истината за връзката си. И факта, че вече е отчаяна.

Алекс Раева от години си мечтае да се види булка и да се превърне в законна съпруга на Дончо, който обаче продължава да се прави на разсеян. Припомняме, че диджей Дончо няма страх от брака, защото веднъж вече се е женил. Нещата не потръгнали и той се развел със съпругата си, от която има едно дете.

Алекс Раева

Алекс Раева изгубила надежда да сбъдне мечтата си за брак и дете с Дончо

Въпреки това обаче, по необясними причини той не смята да удостои Алекс Раева с честта да му стане законна половинка. „Алекс чакаше, чакаше и се отчая. Обича Дончо, но не може да му предложи брак тя, я! Не, че в това би имало нещо нередно, но просто Алекс е жена, която обича да бъде обгрижвана и иска мъжът да поема инициативата за такива важни стъпки“, разкриват познати на Алекс Раева.

Певицата обаче все повече се тревожила от тази мисъл и най-вече от това, че двамата с Дончо нямат деца. Защото роднините й не спирали да й намекват, че вече е на 35 години и не само ще остане стара мома, ами и бездетна.

„Дончо си има дете, спокойно може да мине и без още едно. Но за Алекс това не важи, тя иска нормален живот, както всяка жена. Лошото обаче е, че наскоро сама ни призна, че е изгубила надежда и не знае дали в крайна сметка няма да се раздели и с Дончо. Ако той не може да я обича така, както тя заслужава… Но ни е страх, че ако остане отново сама, ще изпадне в душевна криза“, коментират близки до водещата на „Х Фактор“.

Какво ще се случи между Алекс Раева и Дончо, бъдещето ще покаже и дано това да не е поредната провалена връзка на красавицата с убийствения глас.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар