Сензация: Решението на Ивелин Попов и Елена Паришева шашна всички! (хвърлиха бомбата)

Сензация: Решението на Ивелин Попов и Елена Паришева шашна всички! (хвърлиха бомбата)
5 (100%) 3 votes

Ивелин Попов и Елена Паришева дълго време бяха в сянка от медиите, но днес разтърсиха с изненадващо решение!

Неочакваното решение на Ивелин Попов и Елена Паришева шашна едни и накара други да се втрещят шокирани. След като дълго време страняха от светския живот и най-вече от медиите, днес футболистът и певицата хвърлиха бомбата с намерението си Елена Паришева да става… журналист.

И то не какъв да е, а разследващ. Това разкриха близки до семейството им, също не по-малко учудени от обрата на нещата. Нещо повече – самият Ивелин Попов дал благословията си на Елена Паришева да запише висше образование в Москва, а той щял да плаща обучението й, което ще струва луди пари.

Ивелин Попов

Елена Попова щяла да става втора Михнева, ти да видиш!

Припомняме, че заради Ивелин Попов хубавата Елена заряза кариерата си на певица, тъй като футболистът не спираше да й повтаря, че не иска да обикаля по участия и да пее на пияни простаци. Самият той уверяваше, че има достатъчно пари, за да осигури на жена си и детето всичко, от което имат нужда – апартаменти, коли, дрехи, почивки и прочие.

„Странно е, защото сега изведнъж Ивелин клекна и се съгласи Елена да се насочи към учене и след това евентуално работа. Това намирисва на тайна, която пазят от всички, но доколкото ги познаваме, убедени сме, че Попето е стъпил накриво за пореден път и Елена е заплашила да го напусне. Затова сега е така омекнал и се прави, че я подкрепя във всичко“, коментират източници, близки до двойката.

Повече коментари по форумите в интернет обаче предизвика меракът на Елена Паришева да става точно разследващ журналист, което е най-трудното в целия медиен занаят. Да, преди години Елена бе приета да следва журналистика, но това за жалост, не означава още нищо.

„Ти да видиш – чалга певица да ходи и да разследва политици, бизнесмени и далавери за милиони. Тая няма да я бъде, а ако пък случайно стане, ще е върхът на безумието в и без това съсипаната ни държава. Да стане жълт репортер и да я вземат в „Папараци“ – това вече ще го разберем“, пишат потребители в мрежата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар