Довърши я: Джена „окраде“ бременната Емилия

Довърши я: Джена „окраде“ бременната Емилия
5 (100%) 1 vote

Джена се възползва от бременността на Емилия, за да й вземе всичките служебни ангажименти

Джена довърши Емилия

Джена довърши Емилия

Подъл номер е спретнала Джена на своята колежка Емилия, научи Kliuki.bg. Изпълнителката на „Химия“ се възползвала от факта, че жената на Коко пак е бременна, за да й вземе летните участия, съобщи „Уикенд“.  Джена успяла да убеди Митко Димитров, че в състоянието на Еми е опасно да пътува из цялата страна и да стои до посред нощите, защото ако се случи нещо с бебето й, фирмата ще пострада.

Така Пайнера бил изманипулиран хитро от Джена и всичките ангажименти на Емилия за лятото отишли право при Джена, която по този начин ще припечели двойно през летния сезон в сравнение с други години.

Това обаче не е първият удар, който Джена нанася на Емилия. Преди година тя имаше кратка връзка с Коко Динев, завършила със скандал и все пак раздяла между двамата. Изпълнителката на „Нежни устни“ беше запозната отлично с изневярата на своя мъж, но все пак остана с него и сега отново носи в себе си негово бебе.

Според слуховете, Джена се поболяла след новината за бременността на Емилия, понеже така осъзнала, че завинаги е изпуснала Коко Динев. Затова решила да направи мръсно на своята колежка, като й вземе участията.

Джена по принцип не е долюбвана от повечето изпълнители на „Пайнер“, защото се носи слух, че непрестанно се подмазвала на Митко Димитров и се опитвала да постига целите си по втория начин. Така например тя се считаше за сигурна Певица на годината, когато изпадна в шок, виждайки как Преслава триумфира за пореден път. Тогава очевидно Пайнера не се беше поддал на манипулациите на разградската чаровница, което я изненадало.

Не се знае какво ще стане с кариерата на Емилия по време на бременността й, тъй като певицата ще изглежда все по-заоблена и няма да бъде способна да работи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар