Истината за една забравена попфолк звезда!

Истината за една забравена попфолк звезда!
4.5 (90%) 2 votes

Забравена попфолк звезда излезе наяве. Става дума за популярната преди години Надя. Певицата сега е обикновена жена с дете и мъж, но само рядко си спомня за миналото си в компанията на „Пайнер“.

Надя е открита случайно от Ники Скерлев, подписва договор с Митко Пайнер и започва да записва песни за компания „Пайнер“. Стартира много силно, има талант, учила е пеене и танци, талантлива, красива, млада, залага страхотни надежди върху себе си. Оказва се, че тя е обнадеждена само за кратко, докато не започва ерата на чалгата. Появяват се много нови момичета с богати приятели, както споделя тя, пишат и в изданието за новини „За жената“.

Надя имаше силен хит - Огън в сърцето

Надя имаше силен хит – Огън в сърцето

За съжаление много от новите попълнения в компания „Пайнер“, а и не само там, са много красиви дами, решени да станат бързо звезди, без значение дали могат да пеят добре. Те намират кой да им плати скъпите клипове и разходи, затова на изпълнителки като Надя им е предложено да си преразгледат договорите, за да могат и те са участват със собствени средства в промоциите и финансирането на песните си.

Разбира се, това е много неприемливо за някои певици. Надя решава, че не желае да се заробва по този начин начин за години напред и прави тежкия си избор на напусне попфолка, компанията и мечтите за музикално бъдеще, защото сама след това не успява да се наложи, опитва да пее на живо в столични заведения.

В крайна сметка тя съвсем случайно среща един обикновен мъж, той се оказва любовта на нейния живот, като във филмите, имат си вече и дете. Така за Надя пеенето остава изцяло в миналото. Сега тя може да бъде видяна в столичен тото пунк, някъде из квартал Красна поляна, признават близки на нея. Тя е щастлива с днешния си живот, а нейни клипове все още се въртят из нета за останалите й все още верни фенове, забеляза Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар