Ники Кънчев: Не вярвах, но за 50 дни се простих със 17 кг! (отслабналият водещ разкри диетата си)

Ники Кънчев: Не вярвах, но за 50 дни се простих със 17 кг! (отслабналият водещ разкри диетата си)
5 (100%) 1 vote

Ники Кънчев удиви всички в началото на новия сезон на Биг Брадър, отслабна с рекордните 17 килограма!

Водещият на Биг Брадър Ники Кънчев смая колегите си и продуцента Нико Тупарев като цъфна чисто нов на старта на формата, който започва тази вечер в 20.00 часа по Нова телевизия. Кънчев видимо се е стопил като самият той призна, че е смъкнал от себе си огромния товар от 17 килограма.

„Не вярвах изобщо, че ще успея, но се стремях да отслабна поне с 3-4 кила, защото покрай шоуто „И аз го мога“ бая се бях оял, а това е вредно не само за визията, но основно за здравето. Започнах диетата, която сам си измислих и къде на шега, къде на майтап, но ето – свалих 17 килограма, при това за има-няма 50 дни“, разкрива неузнаваемият Ники Кънчев.

Ники Кънчев

Ники Кънчев е просто неузнаваем

Той сподели и самата си диета, която на първо място включвала пиенето на много вода всеки ден. Дали е жаден, или не, но Ники Кънчев си поставил за цел да поглъща минимум три литра вода ежедневно като се движил между три и четири литра през тези месеци.

Храненето си го определил сам, като всеки ден задоволявал глада си единствено със салати. „Салата ядох на корем и то по големи купи. Но вътре имаше само пресни и свежи зеленчуци, без никакви царевици, майонези и други дресинги. Овкусявах салатите, защото иначе е все едно паса трева, но им слагам само малко зехтин, ябълков или винен оцет и щипка сол“, разкрива водещият на Биг Брадър, пише вестник „Всеки ден“.

От време на време към салатите Ники Кънчев си позволявал и парче пилешко бяло месо на скара или фурна, нетлъста риба или варени яйца – но само по 1-2 жълтъка, а останалото белтъци.

Относно спорта, Ники Кънчев споделя, че не е от най-спортните натури, така че всички тези килограми са свалени почти изцяло от стриктната диета, на която така и не изневерил – очевидно си е заслужавало.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар