Ужас: Виж новата мисия, която води до първия бой в Къщата! (чутовен скандал още на втория ден)

Ужас: Виж новата мисия, която води до първия бой в Къщата! (чутовен скандал още на втория ден)
5 (100%) 4 votes

Тази година Биг Брадър наистина успя да шокира зрителите си, потресаващи неща стават в Къщата!

Шок и ужас – това е мнението на повечето зрители още след началото на Биг Брадър снощи, когато в Къщата влязоха всякакви индивиди, но нито един нормален човек – както коментира и самата социоложка Мира Радева тази сутрин в ефир.

Безспорно от всички шантави образи, най-скандален и фрапиращ досега поне, се оказа този на Кристиян Стойков, който още с влизането си разцепи мрака с клюката, че е спал със самия Валери Божинов. Кристиян не крие ориентацията си, дори напротив – демонстрира гордост със себе си.

Биг Брадър

Жестока мисия в Биг Брадър пали нечуван скандал и дори бой

Той набързо успя да настрои всички съквартиранти срещу собствената си персона, когато в първата мисия на Биг Брадър избра да унижощи куфарите на всички останали, за да спаси своя. Това обаче не е всичко, защото Биг Брадър е подготвил нова мисия, която ще разтресе Къщата още на втория ден.

Има огромна вероятност да се стигне до бой и един от съквартирантите да изхвърчи на улицата още преди да е свикнал с обстановката и шоуто. И това е младият бивш футболист Пламен Богданов. Пламен още снощи демонстрира погнусата си към всички „различни“, а щом видя Кристиян Стойков да влиза в Къщата, направо полудя.

Кристиян ще даде всичко от себе си, за да си изяде боя

Кристиян ще даде всичко от себе си, за да си изяде боя

„Точно между двамата ще бъде първият конфликт и той ще е жесток. Кристиян получи мисия, която е да дразни и да доведе до лудост останалите съквартиранти като особено жесток ще бъде към Пламен Богданов. Както още снощи Биг Брадър заяви на всички, Кристиян ще бъде шефът на Къщата и думата му ще е закон. Това, което ще причини на Пламен обаче, няма да остане без последици. А тези последици може да оставят трайни белези у Стойков“, разкриха източници, близки до кухнята на Биг Брадър.

Дали Пламен ще успее да сдържи гнева, който ще го залее и ще бъде ли изгонен от Къщата?!

Дали Пламен ще успее да сдържи гнева, който ще го залее и ще бъде ли изгонен от Къщата?!

Мисията, която определено е една от най-провокативните в предаването, ще провери доколко съквартирантите умеят да владеят нервите си и дали победата е по-важна за тях от собствените им принципи и особености на характера.

Тези и много други неща ще видим лично през следващите няколко епизода, а младите зрителки се надяват Пламен Богданов да успее да се задържи в Къщата, защото вече се превърна в любимец на много от тях.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар