Бомба: Неочаквано разкритие за Диана Русанова и Добромир Гущеров! (истината за свекито на Мария)

1

Диана Русанова и Добромир Гущеров са една от ВИП-двойките в страната, но истината за свекито на Мария излезе наяве!

Кланът Гущерови си има своите тайни. И не само Мария и Християн Гущеров, чиито имена ежедневно красят страниците на таблоидите, но и баш „кралската“ двойка Диана Русанова и Добромир Гущеров. Към момента двамата се ползват със славата на семейство от приказките. Но нещата не винаги са били такива, разкриха близки до свекървата на Мария Гущерова.

Оказа се, че безспорно красивата Диана Русанова е живяла доста скромно, дори по-скромно от средностатистическите българи, преди да се запознае с олигарха и бивш депутат от БСП Добромир Гущеров. В това, разбира се, няма нищо лошо – хората не се определят според състоянието им.

Мария
Диана Русанова се оказа по-хитра от златотърсачките, успя да разведе Добромир Гущеров

Диана Русанова се запознава с бащата на Християн Гущеров, докато работи като обикновена сервитьорка в нисък клас заведение. Там тя разнасяла по цели дни шкембе чорба и пържени картофи, а също така работила и като служител в бинго зала.

„Това, което се пази в тайна е, че Диана и Добромир не са се влюбили от пръв поглед като в приказките или латино сериалите. Вярно, че той я хареса, но само дотам. В крайна сметка Диана щеше да бъде поредната любовница на милионер, както повечето държанки у нас. Ако не беше си изиграла картите супер хитро. На практика тя разведе Добромир Гущеров със съпругата му“, разкриват източници, близки до семейството на Християн Гущеров и миньончето Мария.

Като наистина обиграна и умна жена, Диана Русанова знаела отлично как да направи така, че да вземе ума на Добромир Гущеров, а после и портфейла му. Тя доста време се правила на недостъпна, държала го на разстояние и му пускала на час по лъжичка.

„Няма какво да се лъжем – червеният депутат се появи като манна небесна в живота на Диана и дъщеря й, защото той се грижи за двете като принцеси. Лошото обаче е, че зад тяхното щастие, стои нещастието на майката на Християн. Да те зарежат на тези години заради по-млада жена, не се преживява лесно“, коментират източници от столичния хайлайф, като през смях припомнят и как влюбеният Добромир Гущеров свалил цели 50 килограма, само и само да впечатли Диана Русанова.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Keti казва

    Колко па да е неочаквано!!!!!!!!!Цяла Силистренска област знае кой какви ги прави ХАХАХАХАХАХАХАХАХ.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.