Есмер Омерова урочасала Благо Георгиев! (Ето какво му направила татарката)

Есмер Омерова урочасала Благо Георгиев! (Ето какво му направила татарката)
5 (100%) 2 votes

Благо Георгиев е под чехъл

Благо Георгиев е като омагьосан, вторачил се в любимата си Есмер Омерова. Възможно ли е един от най-големите свалячи, които сменяше жените като носни кърпички най-после да си намери майстора, дивят се авери на футболиста. Защото още преди да зазвънят сватбените камбани ритнитопковеца като зашеметен върви след своята годеница. И я пази като очите си. Играчът на руския тим „Рубин” –Казан й е наел охрана, за да се чувства татарката спокойна и сигурна. Това не го е правил за никоя, коментират из хайлайф средите.

Интересното е, че ритнитопковеца тотално е променил и визията си. Преди Благо Георгиев обичаше да е предизвикателно ексцентричен в облеклото, да се забелязва отдалеч, пише HotArena. Сега е в пъти по-умерен, наблегнал е на спортно-елегантния стил. В промяната му всеки вижда крехката, но твърда ръка на топ хореографката.

Нашареният иконостас на българския футбол вече не говори наляво и надясно за любовния си живот с Есмер, както правеше с предишните си гаджета. Не споделя, не афишира, не се фука, изобщо мълчи, дивят се на промяната му всички.

Есмер озапти Благо Георгиев

Есмер озапти Благо Георгиев

Примиреност има и в поведението му. Той не залита по други мацки, а като зомбиран ходи след годеницата си. И непрекъснато тръби във Фейсбук колко силно я обича и как моли Господ да я запази жива, здрава, защото тя е най-прелестното и ценно нещо в живота му, видя и Kluiki.bg. Странни думи, казани от един отявлен сваляч!

А в добавка Благо Георгиев предложи на танцьорката да стане негова законна съпруга. Нещо, което той не направи дори и за майката на децата си.
Неверници обаче откриват друго в тоталната му промяна. Те подозират, че Есмер Омерова му е спретнала любовна магия при силен маг и затова Благо Георгиев ходи след нея като урочасан. Те не искат да повярват, че има друга Благо, който не може да се спре пред нежни женски форми, да се превърне в примерен мъж и то още преди сватбата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар