Преди минути: Извънредно съобщение от Къщата на Биг Брадър втрещи зрителите! (скандалът е чутовен)

Преди минути: Извънредно съобщение от Къщата на Биг Брадър втрещи зрителите! (скандалът е чутовен)
4.1 (82.86%) 7 votes

Бомбата в Биг Брадър тази година избухна още в самото начало на формата, какво ще стане оттук насетне?!

Страшен скандал се развихри още при самия старт на Биг Брадър тази година, когато снощи най-одумваният участник Кристиян Стойков хвърли бомбата с твърдението, че е преспал с футболиста Валери Божинов. Разбира се, бившият на Николета Лозанова моментално избухна и заяви, че ще даде под съд, както Кристиян, така и Нова телевизия за уронване на престижа и името му.

Само преди минути обаче стана ясно, че от Биг Брадър са взели решение да поканят лично Валери Божинов в студиото и то още тези дни. Там, пред очите на всички зрители, футболистът ще има правото на отговор, а като нищо ще се изправи очи в очи с ябълката на раздора Кристиян Стойков. Това заяви водещият Ники Кънчев като отговор на заканата на Божинов да съди предаването.

Биг Брадър

Валери Божинов в Биг Брадър, за да говори очи в очи с Кристиян?!

„Съобщаваме, че много бихме искали Валери Божинов да гостува в някой от следващите ни открити студиа, за да се изясни този казус, който вдигна във въздуха обществеността. Бъдете сигурни, че в най-скоро време самият Биг Брадър ще разпита Кристиян относно твърденията му – дали казаното от него е истина, с какво може да го докаже и дали е имал предвид футболиста Валери Божинов или друг със същото име, защото в записа така и не стана ясно“, казва Ники Кънчев от името на самото предаване.

От кухнята на шоуто не изключват варианта Кристиян Стойков да си е измислил всички тези неща, които наговори във визитката си, тъй като това било практика на много от кандидатите да влязат в Къщата – от всички сезони насам.

„Нова телевизия не застава зад думите на Кристиян Стойков, а просто предаде казаното от самия него. Затова, както се полага по закон и морал, ние моментално даваме правото на отговор на Валери Божинов и официално го каним в ефира ни“, обяви Ники Кънчев.

Скандалът се разгаря с нова сила и нищо чудно още тази вечер зрителите да видят връзка с Валери Божинов в ефир, а също така и да разберат как Кристиян Стойков ще обясни шокиращите си твърдения.

„Разбира се, че ще канят Валери. Ники Кънчев се е изпотил сто пъти след като той ги заплаши със съд. Но преди да се пускат разни идиоти да ръсят лъжи в ефир, трябва да се мисли. Поне ще се изкефим на невиждан скандал тая година“, кодошат се зевзеци по форумите в нета.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар