Пълен обрат: Виж шокиращите думи на Маги Халваджиян към Жана! (свърши се – подробности)

Пълен обрат: Виж шокиращите думи на Маги Халваджиян към Жана! (свърши се – подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Маги Халваджиян търпя дълго, но имиджът, който е градил с години, не може да се рискува заради абсурдни скандали!

Продуцентът Маги Халваджиян окончателно приключи с Жана Бергендорф. Припомняме, че след първия скандал, когато певицата бе задържана в полицията със забранени вещества и след побой между нея и любовника й Лео, арменецът бе този, който я защити пред всички и дори изрече абсурдното – „така става със звездите“.

Днес обаче на Маги Халваджиян вече му дойде до гуша, след като бившата му вече любимка бе засечена в шокиращ контакт със съмнителен тип на Лъвов мост в столицата, от когото си купила „нещо“ пред очите на свидетели, пише вестник „Всеки ден“.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян няма повече да си рискува името заради Бергендорф

„С очите си ги видяхме. Жана му даде пари, а той й даде малък увит пакет – сами може да предположите, че в него е нямало чорапогащник, нали?! След това тя бързо се раздели с мъжа, огледа се плахо наоколо, качи се в автомобила си и отпраши с мръсна газ“, разказали свидетели пред вестника.

Припомняме и че докато беше на родното Черноморие, Жана Бергендорф неведнъж стана основна фигура в медиите като в един от скандалните случаи бе на път да забърше дете с колата си на пътя. Всичко това явно е дало своето отражение върху отношенията й с Маги Халваджиян, който реши да не забърква името си в подобни скандали като слага чадър върху главата й.

„Всяко нещо си има граници. Работи и си използвай възможностите, защото шансът, който ти се даде, се дава на малко хора. И ако си мислиш, че само ти имаш глас и можеш да пееш, жестоко се лъжеш. Няма незаменими хора, но когато осъзнаеш това, вече ще е късно за теб и кариерата ти“, скарал се Маги Халваджиян на Жана Бергендорф и я оставил да си троши главата, разказват познати на продуцента.

Близки до продуцента са категорични, че отдавна е трябвало да направи това, тъй като името му е градено с години, уважаван човек е и не може да срине образа си в очите на хората, само защото продължава да подкрепя човек, чието име е равносилно на скандал.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар