Голям! Ники Кънчев спаси Алекс Сърчаджиева

Голям! Ники Кънчев спаси Алекс Сърчаджиева
4.3 (85%) 4 votes

Ники Кънчев постъпи като достоен човек и трогна Алекс Сърчаджиева

Целувката между Ники Кънчев и чаровната блондинка Алекс Сърчаджиева отпреди година

Целувката между Ники Кънчев и чаровната блондинка Алекс Сърчаджиева отпреди година

Едно цяло семейство в момента се издържа благодарение на Ники Кънчев. Водещият направил жест към Алекс Сърчаджиева, който тя ще помни дълго.

Оказва се, че блондинката отново е на работа в „Биг Брадър“ по настояване на Кънчев. Продуцентите отдавна искаха да орежат бюджета, като оставят само един водещ на шоуто, но Ники не е позволил, което е наистина трогателно.

Жестът на Кънчев буквално спасява Алекс Сърчаджиева от мизерия. Хубавицата бе изпаднала в безизходица, когато научи, че може би няма да бъде част от новия „Биг Брадър“. Тя дори отказа предложение от Канал 1, за да остане вярна на Нова ТВ. Мъжът й Иван Ласкин от години е без постоянни доходи и семейството разчита единствено на Александра, припомня Kliuki.bg.

Отдавна се говори, че Ники Кънчев си пада по Сърчаджиева. Миналата година, по време на един от лайфовете на шоуто, той открито се заплесна по визията й и започна да й прави комплименти. Има слухове, че тв водещият дори бил влюбен в колежката си, но не смеел да направи нещо по въпроса, понеже и двамата имат половинки. В общественото пространство дори се загатна, че Кънчев се влюбил в Алекс по време на една тяхна целувка, която беше част от шега на „ВИП Брадър 2014“.

Все пак постъпката на Ники е страхотна и много човешка. Това е един от много редките случаи, в които един човек не мисли само за себе си, а и за колегата си. В телевизията тези случаи са още по-редки, понеже е известно, че там е пълно с интриганти.

„Ники е свестен човек. Може да си позволява понякога да си налага мнението в ефир, но истината е, че го прави заради непоносимостта му към неправдата. Когато види нещо, което не е както трябва, не може да стои безучастен. Душата му е много голяма и в нея има място за много хора.“ – споделя близък на водещия на „Биг Брадър“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар