Чудовищен скандал: Лъсна огромната измама на „Биг Брадър“ (зрителите в шок)

Чудовищен скандал: Лъсна огромната измама на „Биг Брадър“ (зрителите в шок)
4.7 (93.33%) 3 votes

„Биг Брадър 2015“ е напът да бие всички рекорди на скандалност!

Аделина Банакиева е колежка на Ники Кънчев, но това не я спря да участва в "Биг Брадър"

Аделина Банакиева е колежка на Ники Кънчев, но това не я спря да участва в „Биг Брадър“

Чудовищен скандал се разрази по отношение на „Биг Брадър“. Оказва се, че последното попълнение на Къщата Аделина Банакиева – Иванова е колежка на Ники Кънчев, което бе подминато от предаването тази вечер. Ади е участвала преди години в шоуто „Ники Кънчев под наем“, както и във „Вкусно“, но очевидно продуцентите на „Големия Брат“ разчитат на това, че хората са я позабравили.

Във Фейсбук пък се появи коментар на дама, която твърди, че Аделина я е интервюирала на кастингите, а сега се появява като участник. Шокът става пълен, защото никъде не бе споменато, че Ади е работила в Нова ТВ, а бе представена просто като интериорен дизайнер, видя Kliuki.bg.

Измамите на „Биг Брадър“ обаче не свършват дотук. И останалите участници не са случайни лица. Едно от момичетата е било част от „Сделка или не“, което също се излъчва по Нова ТВ. Става въпрос за Екатерина Балабанова.

Като прибавим и обстоятелството, че повечето Съквартиранти са родом от София, картината на тазгодишния „Биг Брадър“ става наистина скандална. Тази вечер всички видяха как новодошлата Николина се поздрави с двама от останалите в Къщата, тъй като ги познава от преди шоуто.

Дали всичко е нагласено, няма как зрителите да разберат, но фактите говорят, че в Къщата не са влезли случайни хора. Нещо повече – сред тях има колежка на Ники Кънчев. Разбира се, има вероятност, след като скандалът вече избухна, „Биг Брадър“ да се измъкне с някаква мисия, която е възложила на Аделина и че тя уж не е от пълноправните участници, а се явява като шпионин.

„Това е прекалено. Тази я знам от „Ники Кънчев под наем“, а сега се правят, че не се познават. Този път удариха дъното. Пълен абсурд ни предлагат.“ – споделя във Фейсбук зрител на прадаването.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар