Чалгата изпусна Кристиян Стойков, бил момче на Китаеца! (ВИДЕО с първия му „хит”)

Чалгата изпусна Кристиян Стойков, бил момче на Китаеца! (ВИДЕО с първия му „хит”)
5 (100%) 2 votes

Кристиян Стойков пробвал да стане втория Азис в пишман-компанията на бившия му

Кристиян Стойков се оказа поредния провален чалга-певец, но за него скоро ще се бият компаниите!

Ако се чудехте преди вечер защо се представя за представител на лекия жанр и не сте чували за него, защо разказва за любовни авантюри вефир и се държи така предизвикателно, отговорът е един! Провалът на Кристиян Стойков си има име – Николай Първанов.

Ако не се сещате кой е това, с радост ще подскажем – Китаеца! Оказа се, че шарената птица в двора Биг Брадър 2015 100% Натурален е бил част от артистите на печално известната компания на реалити героя, научи kliuki.bgkristian stoykov

В стремежа си да срути Азис от върха на мъжете-певци с лирични гласове, Кристиян Стойков платил съответната сума, за да бъде продуциран от „Real Enterprises“. Тогава е представян като Новото откритие на компанията и дори му е направено парче!

Колко печели и в какви фотосесии участва актуалният Биг Бос в Къщата, той си знае, но поне може да видим що за певец е бил.

Дебютирал е преди две години с името Крис и е останал в историята на най-популярния световен портал за видеосподеляне с парчето „Летни страсти”. В клипа извива тънък гласец и се радва на компанията на хубавките Емилия и Драгана около басейн. Дори има пряк достъп до прелестите на едната!
kristian stoykov 2
На повечето зрители не им остана време да се замислят за Китаеца, който също беше споменат като една от авантюрите му. Всички коментираха т.нар. му афера с Валери Божинов и вероятната реакция на Николета.
kristian stoykov 3
Николай Първанов деликатно си премълча, а и вече може да е замъкнал многострадалното си домочадие в чужбина. Ако се чудите защо Кристиян Стойков държи да се рекламира с него и да му уронва и без това не много доброто име, просто вижте видеото:

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Чалгата изпусна Кристиян Стойков, бил момче на Китаеца! (ВИДЕО с първия му „хит”)”

  1. Петър Стакков

    авг. 19. 2015

    Майна какво ни занимавате с тоя Евнух ?

  2. Viva latina

    авг. 20. 2015

    напишете fanny coronita в youtube и вижте там какви ги вкарват в къщата и тук……после да видим на кои ще казвате „в компанията на хубавките“. Viva latina!

Добавете коментар