Страшен шок за Диляна Попова: Жената на Блатечки я наказа брутално! (Асен научи чак сега – подробности)

Страшен шок за Диляна Попова: Жената на Блатечки я наказа брутално! (Асен научи чак сега – подробности)
5 (100%) 3 votes

Катерина Горанова показа, че забавя, но не забравя – отмъсти за унижението си на Диляна Попова!

Черни дни настъпиха за красивата Диляна Попова, която имаше неблагоразумието да се влюби в семеен мъж и да го дари с дете. Защото унижението, което изтърпя по нейна вина съпругата на Асен Блатечки, не остана ненаказано. А Катерина Горанова доказа, че прощава, но не забравя.

Източници, близки до семейството на Асен Блатечки разкриха страшното отмъщение, което Катерина сервирала на Диляна Попова и то студено. Както знаем, половинката на Асен Блатечки заема водеща позиция в киноцентъра, а думата й се слуша от всички. Точно този коз използвала тя, за да съсипе кариерата на Диляна Попова в киното, пише „България днес“.

Диляна Попова

Диляна Попова ще трябва да се прости с кариерата си в киното

Припомняме, че хубавицата се радваше на роли в различни сериали, от които препечелваше добри пари. Тази работа обаче беше дотук, разкриха близки до семейството на чаровника на българското кино. Отсега нататък Диляна Попова ще трябва да се издържа само с работата си на модел и дизайнер, като с второто за жалост не успя да пробие добре и да се докаже.

„Край! Дотук беше Диляна в киното. Но пък отлично разбираме Катерина и я подкрепяме в това, което направи. Защото колкото и красиви, и можещи да са някои жени, трябва да знаят, че нищо не остава без последици. Да разбиеш едно щастливо семейство и да нараниш жената и детето на някого, това е морално престъпление и сега Диляна ще си преглъща горчивия хап“, коментират познати на Асен Блатечки.

Въпреки че ако действително манекенката остане без средства, то отмъщението на Катерина Горанова ще рефлектира и върху самата нея, тъй като тогава съпругът й ще бъде принуден да харчи повече пари за сина си Борил и издръжката за битовите нужди на Диляна Попова.

Самата манекенка била силно разстроена от новите обстоятелства и първоначално скочила срещу Асен Блатечки, който обаче нямал и представа от вендетата на половинката си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар