Сензация: Гонят 2-ма от съквартирантите в Къщата след страшен скандал! (виж кои са и защо ги пожертваха)

Сензация: Гонят 2-ма от съквартирантите в Къщата след страшен скандал! (виж кои са и защо ги пожертваха)
5 (100%) 2 votes

Двама от съквартирантите в Къщата на Биг Брадър ще изхвърчат от нея след страшен скандал!

Тазгодишният Биг Брадър счупи всички рекорди по скандалност и зрителско възмущение. Още като видяха кои са образите, избрани да участват в шоуто, хората надигнаха глас и се възпротивиха срещу пошлостта и откровената простотия на сезона.

Това обаче е нищо, в сравнение с чутовния скандал, който се вдигна след като Кристиян Стойков обяви в ефир още с влизането си, че е преспал с Валери Божинов. Футболистът мигновено скочи и заплаши със съд него и Нова телевизия.

Биг Брадър

Кристиян и Аделина аут от Биг Брадър?!

Снощи пък, с влизането си, новата съквартирантка Ади – Аделина Банакиева – Иванова, накара зрителите да откачат от гняв, защото тя се оказа подставено лице. В Биг Брадър този сезон уж щяха да влязат нормални и никому непознати хора, а Аделина е колежка на самия Ники Кънчев от шоуто му „Ники Кънчев под наем“. Тя е работила и за предаването на Ути Бъчваров „Вкусно“, а това се доказа с нейни стари интервюта по медиите.

„Този път прекалиха, на маймуни ни направиха, но не им се получи. Всички в Къщата този път са връзкари и познати на този и онзи. Такава измама досега не е имало“, скочиха потребители във Фейсбук, а една от тях дори скандализира, че е участвала на кастинга за Биг Брадър, където лично Аделина Банакиева – Иванова й е задавала въпроси като член от продукцията.

Аделина взриви зрителите от възмущение

Аделина взриви зрителите от възмущение

След тези чутовни скандали и всеобщия протест, ръководството на шоуто реши да изгони от Къщата на Биг Брадър и двамата – Кристиян Стойков и Аделина Банакиева – Иванова ще са първите, които ще получат червен картон и то още преди редовите елиминации – това разкриха служители на Нова телевизия.

С този си ход, екипът на Биг Брадър ще си „върже гащите“ срещу евентуалното съдебно дело на Валери Божинов като се разграничи от казаното от него, а „гафът“ с Аделина ще бъде представен като случайна грешка и недообмислено решение, коментират близки до медията.

Кристиян се харесваше на много от българите, защото е перфектен дразнител

Кристиян се харесваше на много от българите, защото е перфектен дразнител


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар